2. bebek

demet_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.385
1
356
Bolu
slm kızlar şuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim.sürpriz yaptı bize.2. çocugum ilki bir buçuk yaşında ,oglum çok uslu.ma ben yinede korkuyorum.böyle bi durumu yaşayan var mı,endişem diger bebegimin çok küçük olması.

Kucağımdaki 9,5 aylık,karnımdaki 3,5 aylık :) korkma arkadaşım,bak oğlunda usluymuş,daha ne istiyorsun..Allah annelere öyle bir güç kuvvet sabır vermişki,herşeyin üstesinden geliriz biz merak etme ;)

Büyük 10 gün sonra 2 yaşına girecek, küçükse 3. ayını bitirecek, birincisi 1 yaşındayken hamile kaldım ben de, üstelik benim büyük çok hareketli ve yaramaz. Bir şekilde halloluyor, daha bile iyi oluyor arayı açmaya kıyasla, çünkü zaten eski düzenin yok, o düzensizliğin arasında ikisi de büyüyüp gidiyor. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

slm kızlar şuanda 6 hafta 3 günlük hamileyim.sürpriz yaptı bize.2. çocugum ilki bir buçuk yaşında ,oglum çok uslu.ma ben yinede korkuyorum.böyle bi durumu yaşayan var mı,endişem diger bebegimin çok küçük olması.

allah yardımcımız olsun demetcim.benimki 2,5 oğlum kızımında doğumuna allah nasip ederse 1,5 ay var.bende çok karamsardımj ama arkadaşlar sağolsun beni kendime getirdiler destek olsun.allahım bize ve evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.

slm hem mide bulantılarım,hemde oglum ile ilgilenmekten giremedim.ne kadar çok erken ikinci bebegi kucagına alan varmış.başka yerlerdende duydum da.inş. allah kolaylıgını verir tabi ama bu bekleme süreci çok meşgül ediyor kafamı.keşke hop diye kucagıma konsaydı ne güzel olurdu:) bizde bi an önce alışırdık bu yeni duruma

slm hem mide bulantılarım,hemde oglum ile ilgilenmekten giremedim.ne kadar çok erken ikinci bebegi kucagına alan varmış.başka yerlerdende duydum da.inş. allah kolaylıgını verir tabi ama bu bekleme süreci çok meşgül ediyor kafamı.keşke hop diye kucagıma konsaydı ne güzel olurdu:) bizde bi an önce alışırdık bu yeni duruma

Öyle bir durum varsa bana da haber verin :27::27: canım evet erken bebeği olan çokk kişi var merak etme..birde mide bulantın olduğu için üzüldüm ama şöyle düşün..bak oğluşunla ilgilenirken vaktin nasıl geçtiğini anlayamıcaksın..benim sabahları mide bulantım oldu ama oğlum için göz yumdum herşeye..ve oğlum hem çok hareketli hemde yaramaz :52: ben hamile olduğumu öğrendim ağladım,bide baktım 3 gün sonra 4. ayım bitiyor..Allah kolaylığını verir inşallah,dua et bol bol..

Back
X