M mezrabur Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2025 174 26 13 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #1 Biraz fazla ayakta kalınca sırt ağrısı başlıyor rahime atiyur 2 buçuk ay hamilelikte normalmi..
Peynirdomates Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 3.265 3.259 83 33 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #2 Benim de bel sırt ağrılarım erken başlamıştı . Biraz fazla ayakta dursam, yürüsem ağrı başlardı .
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.461 454 73 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #3 fatosburhan .!.: Biraz fazla ayakta kalınca sırt ağrısı başlıyor rahime atiyur 2 buçuk ay hamilelikte normalmi.. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 buçuk aylığım çok ayakta durursam benim de sırtım ağrıyor
fatosburhan .!.: Biraz fazla ayakta kalınca sırt ağrısı başlıyor rahime atiyur 2 buçuk ay hamilelikte normalmi.. Genişletmek için tıkla... Ben de 2 buçuk aylığım çok ayakta durursam benim de sırtım ağrıyor
M mezrabur Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2025 174 26 13 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #4 Berfin0 .!.: Ben de 2 buçuk aylığım çok ayakta durursam benim de sırtım ağrıyor Genişletmek için tıkla... Şimdiden böyleyse çok zor şuan yatagimdayim sanki asılı kalmışım
Berfin0 .!.: Ben de 2 buçuk aylığım çok ayakta durursam benim de sırtım ağrıyor Genişletmek için tıkla... Şimdiden böyleyse çok zor şuan yatagimdayim sanki asılı kalmışım
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.461 454 73 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #5 fatosburhan .!.: Şimdiden böyleyse çok zor şuan yatagimdayim sanki asılı kalmışım Genişletmek için tıkla... Beni sırt ağrısından çok mide ağrısı yanması zorluyor dediğiniz gibi şimdiden böyleyse Allah yardımcımız olsun
fatosburhan .!.: Şimdiden böyleyse çok zor şuan yatagimdayim sanki asılı kalmışım Genişletmek için tıkla... Beni sırt ağrısından çok mide ağrısı yanması zorluyor dediğiniz gibi şimdiden böyleyse Allah yardımcımız olsun
M mezrabur Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2025 174 26 13 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #6 Peynirdomates .!.: Benim de bel sırt ağrılarım erken başlamıştı . Biraz fazla ayakta dursam, yürüsem ağrı başlardı . Genişletmek için tıkla... Evet evet dinlenince yok ama yürüme çok zorluyur
Peynirdomates .!.: Benim de bel sırt ağrılarım erken başlamıştı . Biraz fazla ayakta dursam, yürüsem ağrı başlardı . Genişletmek için tıkla... Evet evet dinlenince yok ama yürüme çok zorluyur
M mezrabur Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2025 174 26 13 13 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mezrabur #7 Berfin0 .!.: Beni sırt ağrısından çok mide ağrısı yanması zorluyor dediğiniz gibi şimdiden böyleyse Allah yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... Mide yanması bende yemekten sonra başlıyor yeşil elma ile son buluyor sizde deneyin
Berfin0 .!.: Beni sırt ağrısından çok mide ağrısı yanması zorluyor dediğiniz gibi şimdiden böyleyse Allah yardımcımız olsun Genişletmek için tıkla... Mide yanması bende yemekten sonra başlıyor yeşil elma ile son buluyor sizde deneyin