2.BURUN AMELIYATI

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
13
kizlar 2 sene once metin kerem'de ameliyat oldum burnumun ucu ile hic oynamadi ben seklini degistirmek istiyorum estetik oldugu belli olsun dikkat ceksin ben burdayim ama minnagim desin burun istiyorum dogalligi dert etmeyip hasta memnuniyetine burunda onem veren doktor ariyorum istanbulda acil yardim lutfen

Merhaba canim sanirim seninle derdimiz ayni ben 2 kez.ameliyat oldum ilkinde burnum nerdeyse hic degismemisti 2 ameliyatimi oldum ayni dr a yine istedigim olmadi 3 ameliyati dusunuyorum ama dogal burun istemiyorsan bende dogal istemiyorum dr lar arasinda tarzima en yakin dr olarak yakup avsari buldum sende dogal istemiyorsan onu tavsiye ederim... cok dogal olan burunlari da var cok iddali olanda genelde kendisinin hastalari arasinda memnun olamayan varsada burnum cok kucuk cok yapay diyenler oluyor baskada kotu olan hastasina raslamadim ..

lana del rey in burnuna bayiliyorum ben ya bu kadinin yuzu yuvarlik mi anlamadim ama ben yuvarlak yuzluyim bu burun olur mi acaba bana cok guzel degil miiii

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
revizyon ucreti ne kadar yakup avsarda 18 bin mi 22 bin mi cok fazla ya :/

Evet cnm 22 bin ama ben kensinin.tarzinda burun yapan baska bir doktor bulamadim :(

Back
X