2. Burun estetiği ne zaman ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar üç ay önce burun estetiği oldum burun dediklerim orantısız burnumun eskisinden neredeyse hiçbir farkı yok değişen hiçbir şey yok şikayetlerim aynen devam ve eskisinden de kötü bir buruna sahip oldum bir an önce yeni bir estetik ameliyat yaptırmak istiyorum başına gelen oldu mu en yakın ne zaman yaptırabilirim ?

Ben yarın başka bi doktorla görüşeceğim, bakalım 2. Ameliyat için ne zamana gün verecek. Kendi doktorum 4. aydan sonra yapabiliriz demişti, ince deriliyim ben, ödemlerim 3. ayda tamamen inmişti.

Ben yarın başka bi doktorla görüşeceğim, bakalım 2. Ameliyat için ne zamana gün verecek. Kendi doktorum 4. aydan sonra yapabiliriz demişti, ince deriliyim ben, ödemlerim 3. ayda tamamen inmişti.
Benim de ödemlerim bariz indi sayılır kendi doktorum 1 yıl sonra diyor da ben nasıl güveneyim ona tekrardan başka doktor arıyorum bu 4 ay 6 ay neye göre diyorlar ki ben burnumdan nefret ediyorum şuan cidden

2. Ameliyat için en az 6 ay beklemeniz gerekli ki ödemler insan tam şeklini alsın. Burun plastik, hamur gibi bir şey değil. 3 ay çok az bir süre şöyle düşünün orada bir ameliyat yapıldı toparlanması gerekli...

Kendi doktoruma zaten güvenim sıfıra indi, onun sözü yok hükmünde benim için, bakalım başka doktor ne diyecek

Aynen valla benim de bir de benim doktor odama geldi çok güzel bir burnun oldu dedi bende dedim içimden demekki baya güzel kaç hastasına sordum hepsine de öyle demiş ameliyat sonrası burnun çok güzel oldu diye

Başka bir doktorla görüştüm bugün objektif olması açısından. Doktor şunları söyledi:? revizyon için ilk yapan doktorun en avajtajlı olandır, çünkü içerde ne yaptığını ondan başkası bilmiyor, şimdi senin burnun Pandoranın kutusu gibi, sürprizlerle dolu, yanlara kıkırdak eklenmesi lazım, bakalım içinde ne kadar kıkırdak var, bunu en iyi doktorun bilir, şahsen ben böyle bir burnu ameliyat etmem istemem. İçerde belki yetecek kıkırdak var, belki yetmeyecek kulaktan alınacak, belki ameliyat sonrası bundan kötü olacak, nefes problemin yoksa bence revizyonu düşünme:KK17:

Bi de ameliyat esnasında dokular şişiyor ve aslında neyin ne kadar törpülenip kesildiği pek belli olmuyormuş aslında. Doktor kendi tecrübesiyle sonucu kestirebiliyormuş, bi de yamuk burunların yüzde yirmisi sonradan da eski haline dönebiliyormuş kılırdak hafızası yüzünden.
Yine kürkçü dükkanına yolumuz düşecek gibi.. hayırlısı bakalım.

Doktorlar buruna göre 6 ay ile 1 yıl arası diyorlar. Bence ince deriliysen 1 yıl, kalın deriliysen 1,5 yıl beklemelisin. Bu süreçte doktor araştırmaya başlayabilirsin.

Benimki de öyle dedi. Çok güzel oldu. Aynaya bakınca burun kemiğindeki eğrilik dahi o haliyle görülüyordu. Ameliyat süremde bir saat kadardı. Anladım başarısız olduğunu...

Asla 1 yılınız dolmadan revizyon olmayın. Aklı başında hiçbir doktor yapmaz bunu.

Back
X