2. çizgi silik bana bir akıl verin lütfen ..!

pkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
58
0
36
İstanbul
selam bayanlar .. bir sorum olacaktı ...ayın 8inde eşimle ilişkiye girdik ve dün adet oldum eczaneden test aldım yaptım tek çizgi çıktı bundan bir hafta öncede kan test yaptırdım ondada negatif çıktı hamile olma ihtimalim varmıdır???

cnm bunu 3 şekilde anlıyosun zaten sende 3olağan şeyde olmuş..daha nasıl hamile olduğunu
düşünüyosun anlamadım?????????

Son düzenleme:
canım negatif demek hamilelik yok demek değilmi zaten ama ben hala şüpheleniyorum ..

canım negatif demek hamilelik yok demek değilmi zaten ama ben hala şüpheleniyorum ..

galiba hamile kalmak istemiyosun ..:)korkma zaten adet olmuşsun hani bazı kişilerde üstüne görme diye bi kanama olur ama kan tahlilinde mutlaka çıkar yani rahat ol ne diyeyim ya da çokmu istiyosun?????

Son düzenleme:
şuan istemiyorum canım dun adet oldum aynı gün test aldım yaptım umarım doğru sonuç vermiştir..

sen goguslerden gelen sivi dolayisiyla hamile oldugunu dusunuyorsun ama degil prolaktin degerine baktir canim...

dun hast qıttım gebeLık olsaydı ultrasonda cıkardı dımı ... hormonlarıma baktı prolaktin deqerım 30.88 Çıktı... dun testte aLdım bıse cıkmadı gebelıkten deqıl dedıqın qbı prolaktindeqerım yukseldı sanırım t.ederm canım ...

sen goguslerden gelen sivi dolayisiyla hamile oldugunu dusunuyorsun ama degil prolaktin degerine baktir canim...

dun hast qıttım gebeLık olsaydı ultrasonda cıkardı dımı ... hormonlarıma baktı prolaktin deqerım 30.88 Çıktı... dun testte aLdım bıse cıkmadı gebelıkten deqıl dedıqın qbı prolaktindeqerım yukseldı sanırım t.ederm canım ...

rica ederimmm canim yardimci olabilmisimdir insALLAH

UOTE=tweetysale;19946021]rica ederimmm canim yardimci olabilmisimdir insALLAH[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…