Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikin sefer test yaptim ikisi de silik cikti bu hafta ve ardindan kanamam oldu yani kahverengi akintim ped kullanmiyorum sildikce geliyor bazen oda yok eger devami gelmez ve kesilirse dra gidecegim hakkimizda hayilrisi tam batimda lekelenmem olduuuu
bekleyerek hata yapıyorsun bence gitmeliisnki düşüğü engellemek için ilaç verir dr. bana 2. hamileliğimde verdi dr 3 ay kullandım ve allahaşükür oğluma birşey olmadı ben yarın gidecem dra sonra araştırma yapacam drum yok ama en azından uzman görün ilaç versin sende git lütfen dikat et kendine fazla yorma kendini ben saldım bugün işi mişi yemek yaptım okadar
detim 1 gün geçti dyanamadım test yaptım 2.çizgi silik çıktı konu açmıştım yerleşme kanaması diye dünde pembe akıntım vardı hamileyim sanırım
Allah analı babalı büyütsün,kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah. Bende hamileyim 4 aylık :)
2 çizgide silikde çıksa hamilesin , bende öyle olmuştu 34 haftalık oldum az kaldı doğuma :) Hayırlı olsn arkdasım..
[QhUOTE=keremio;21629406]detim 1 gün geçti dyanamadım test yaptım 2.çizgi silik çıktı konu açmıştım yerleşme kanaması diye dünde pembe akıntım vardı hamileyim sanırım
saol gurbetgüzel ikimizede hayırlı haberler işlh senin ilk bebeğinmi olcak