2. Çizgi silik

Buse01102016

Allah'ım korusun meleğimi
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
186
183
23
Regli günüm dün yani 3ündeydi,
P_20170204_193038.webp
gelen giden olmayınca bugün test yaptım ama 2.Çizgi silik çıktı
Fotoğrafi ekledim bakar mısınız, Sizce hamilemiyimdir?

Hayırlı olsun canm hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) sanırım yapar yapmaz cektn bence bu test birazdan daha koyu olur bende bir gün geçince yaptm ilk 5 dk böyleydi sonra koyulasti

Hayırlı olsun canm hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) sanırım yapar yapmaz cektn bence bu test birazdan daha koyu olur bende bir gün geçince yaptm ilk 5 dk böyleydi sonra koyulasti
hala aynı koyulukta canım ama adetim geçtiya daha koyu çıkmasını bekliyodum

Dua et canm inslh olmaz bu kez dikkat et kendine folik asit kullan bol su iç bnde 2 düşuk yaptm daha önce bunda bütün önlemler alındı Rabbim korusun inslh

Sabah ilk idrarla yaparsan çok daha koyu çıkacaktır. Hatırla kucağına al evladını inşallah canim

tahlili aldığımda sabah yapcam dedim ama dayanamadım yarın tekrarlasam 1 günde daha artar mı çizgi koyuluğu acaba

Bebek varsa artar diye düşünüyorum. Hatta dijital olanlar var kaç haftalık hamile olduğunu bile söylüyor ondan yaparsan direkt belli olur :)

Bugün kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 183 çıktı. 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormus çarşamba tekrar kan tahlili yaptiricam ama aklımı karıştıran bisey var, benim Bat cumaydı . 183 Düşük bir rakam mi acaba?

Back
X