- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gordum2. Çizgi var mı sizce ben mi yanılıyorum !!!!
Degil mi bende görüyorum ama eşim testin kendi çizgi diyorVar bence görünüyor![]()
bence var2. Çizgi var mı sizce ben mi yanılıyorum !!!!
Teşekkür ederim ama ilginc bir durum benim ki tüp bebekle çocuk sahibi olduk. Yani testin Doğru olma ihtimaline mi şaşırayım yoksa bebe time güvenilir mi ona mı şaşırayım bilemedimbence var
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
bence kan verin hemenTeşekkür ederim ama ilginc bir durum benim ki tüp bebekle çocuk sahibi olduk. Yani testin Doğru olma ihtimaline mi şaşırayım yoksa bebe time güvenilir mi ona mı şaşırayım bilemedim
Var2. Çizgi var mı sizce ben mi yanılıyorum !!!!
Aaa test bebe time ise birşey diyemem en iyisi kan testi verin o test yanıltabiliyoTeşekkür ederim ama ilginc bir durum benim ki tüp bebekle çocuk sahibi olduk. Yani testin Doğru olma ihtimaline mi şaşırayım yoksa bebe time güvenilir mi ona mı şaşırayım bilemedim
Evet tabi haklısınız en güvenilir sonuç kan testibence kan verin hemen
benim etrafımda çok var ilk çocuk tüp bebek sonra kendiliğinden ikinci çocuğu olan
umarım gönlünüzde istediğiniz ne ise o olsun :)
Evet öyle okudum bende yanıltıcı pozitif olabiliyormuş . Fakat bugün 3. Gün yaptığım ilk 2 gün bayağı zor görünüyordu bu sabahki hemen belirdi ve resimde görünecek şekilde çıktı . Yani 3 de yalancı pozitif verebilir mi diye tereddütte kaldığından burda sizinle paylaşmak istedimAaa test bebe time ise birşey diyemem en iyisi kan testi verin o test yanıltabiliyo
O detayı bilmiyordumEvet öyle okudum bende yanıltıcı pozitif olabiliyormuş . Fakat bugün 3. Gün yaptığım ilk 2 gün bayağı zor görünüyordu bu sabahki hemen belirdi ve resimde görünecek şekilde çıktı . Yani 3 de yalancı pozitif verebilir mi diye tereddütte kaldığından burda sizinle paylaşmak istedim
Ne kadar da iyi bilirim ben çok uzun süre uğraştım olmadı tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şimdi 1 yaşında açıkçası doğal yoldan hamile kalmak benşm için cidden zor mucize yani inanamıyorum o sebeple evet biliyorum en garantisi kan testi de işte ona gidinceye kadar birileriyle paylaşma ihtiyacı benim kiO detayı bilmiyordumya inşallah vardır senin için çok çok sevindim bende bu haberi almak için uğraşıyorum başkasında görmek bile ne kadar mutlu ediyor
Güzel haberlerini almak nasip etsin inşallah Rabbim
![]()
Çizgi var tebrikler:)2. Çizgi var mı sizce ben mi yanılıyorum !!!!
Güzel haberlerini bekliyorumNe kadar da iyi bilirim ben çok uzun süre uğraştım olmadı tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şimdi 1 yaşında açıkçası doğal yoldan hamile kalmak benşm için cidden zor mucize yani inanamıyorum o sebeple evet biliyorum en garantisi kan testi de işte ona gidinceye kadar birileriyle paylaşma ihtiyacı benim ki
Allah razı olsun Rabbim herkese bu güzel duyguları tattırsın inşallahGüzel haberlerini bekliyorum![]()
AminnnAllah razı olsun Rabbim herkese bu güzel duyguları tattırsın inşallah
2 çizgi görünüyor kaç dakikada çıktı sonuç2. Çizgi var mı sizce ben mi yanılıyorum !!!!
benim kuzenim tüp bebek sonrası doğal yolla hemen hamile kaldıNe kadar da iyi bilirim ben çok uzun süre uğraştım olmadı tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şimdi 1 yaşında açıkçası doğal yoldan hamile kalmak benşm için cidden zor mucize yani inanamıyorum o sebeple evet biliyorum en garantisi kan testi de işte ona gidinceye kadar birileriyle paylaşma ihtiyacı benim ki