Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dk çıktıysa silik bı çizgi varBurda hayali bı çizgi var mı?
Çok ince bir çizgi var ama hamilesin diyemeyiz en neti kan ver canım yada 2 gün sonra yeniden tekrarla.Burda hayali bı çizgi var mı?
3.dakikada falan ciktiİlk 5 dk çıktıysa silik bı çizgi var
Cok hafif silik var bende gördüm ama bidaha dene hemen oluyosa hamilesindirBurda hayali bı çizgi var mı?
Erken gebelik testi aldiriyorum.esime onda daha net çıkar diye düşündümÇok ince bir çizgi var ama hamilesin diyemeyiz en neti kan ver canım yada 2 gün sonra yeniden tekrarla.
Erken gebelik testi aldiriyorum eşime denicem tekrar onuCok hafif silik var bende gördüm ama bidaha dene hemen oluyosa hamilesindir![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız.Erken gebelik testi aldiriyorum eşime denicem tekrar onu![]()
Inşaallah canım olmazsa üzülme vardır bundada bir hayırErken gebelik testi aldiriyorum eşime denicem tekrar onu![]()
Son hali böyleInşaallah canım olmazsa üzülme vardır bundada bir hayır![]()
Hayirli olsun kan ver netlestir hamilesinSon hali böyle
Ayyy süperr hamilesin kızz kan ını ver yada doktora git muayeneyeSon hali böyle
Belirtilern neydi Kac günde bir adet oluyosun kb çok soru sorduysam hakkını helal et2 tane yaptım evet hamileyim artık inanamıyorum ya![]()
Yok cnm gecikme varsa kan verErken gebelik testi sonucu bakar misinz
Midede aşırı gaz soğuk algınlığı yaşadım bu ay çok fena ve uyuyordum kasıklarımda ve karnimda ağrı vardı ama adet gelmedi sadece akıntım oldu bugunde2 gün olunca test yaptım çıktıBelirtilern neydi Kac günde bir adet oluyosun kb çok soru sorduysam hakkını helal et