2.çizgim silik gibi . Bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var ❣️

Simitayran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
143
En iyi cevaplar
1
49
48
Herkese merhaba ☀️ çok çok çok yeniyim aranızda. Herkes öyle enerji dolu ve deneyimli geliyor ki gözüme maşallah 🥰
Erken gebelik testi yaptım 1 saat kadar önce 2.çizgi var mı yok mu anlam veremiyorum 🤗
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ❣️

Eklentiler

• C7A30F54-09E3-4092-9689-6E81B3D2D984.webp
    C7A30F54-09E3-4092-9689-6E81B3D2D984.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 121
Herkese merhaba ☀️ çok çok çok yeniyim aranızda. Herkes öyle enerji dolu ve deneyimli geliyor ki gözüme maşallah 🥰
Erken gebelik testi yaptım 1 saat kadar önce 2.çizgi var mı yok mu anlam veremiyorum 🤗
Öncelikle hoşgeldin aramıza 🤗 Var gorunuyo canm ne kadar var regline

Ben görüyorum 2. Çizgiyi, belli ki çok çok yeni. Kan vermelisin tebrikler 🎊

Merhaba idrardaki koku değişikliği de gebelik belirtisi mi buradaki paylaşımlarda öyle birşey okumustm
İdrarda koku değişikliği her şeyden olabilir kişisel bir durum bu, gebelik belirtisidir diyip genelleme yapamayız ki. Örneğin ben ilk gebeliğin enn başlarında mantar olmuştum meğer benim vücudum için belirtiymiş. Ama başkası için mantar bir belirti olmaz. Anlatabilmişimdir umarım.

İdrarda koku değişikliği her şeyden olabilir kişisel bir durum bu, gebelik belirtisidir diyip genelleme yapamayız ki. Örneğin ben ilk gebeliğin enn başlarında mantar olmuştum meğer benim vücudum için belirtiymiş. Ama başkası için mantar bir belirti olmaz. Anlatabilmişimdir umarım.
Evet anladım idrar yolu enfeksiyonu nda da oluyor mus ama bende ne yanma ne zorlanma yok sadece kokulu geldi ama goguslerimde de ağrı var salı gununden beri bı inip bı sisiyorlar umutlaniyorm iste

Herkese çok teşekkür ederim. Bugün yeniden başka marka erken gebelik testi ve hızlı test denedim. İkisi de net olarak negatifti . Sizce kan vermeme gerek var mı ?
Çok daha yeniyiz 21 şubatta ilk denememizi yapmıştık. Geçtiğimiz ay 4 ünde oldum regl ve düzensizdir hep…
Hepiniz bu süreçte ne iyi geldiniz bana. Tekrar teşekkür ederim 🌸

Herkese çok teşekkür ederim. Bugün yeniden başka marka erken gebelik testi ve hızlı test denedim. İkisi de net olarak negatifti . Sizce kan vermeme gerek var mı ?
Çok daha yeniyiz 21 şubatta ilk denememizi yapmıştık. Geçtiğimiz ay 4 ünde oldum regl ve düzensizdir hep…
Yani az çok tahmin edersiniz genelde kaç gün gecikiyor adetiniz?

Testlerin uzerinde kac betadan itibaren olcebildigi, yani hassasiyet seviyesi yazar. İlk test daha hassas sonrakiler daha az hassas olabilir. Hemen moralinizi bozmayin, ilki cok pozitifti cunku 🤷🏼‍♀️

Testlerin uzerinde kac betadan itibaren olcebildigi, yani hassasiyet seviyesi yazar. İlk test daha hassas sonrakiler daha az hassas olabilir. Hemen moralinizi bozmayin, ilki cok pozitifti cunku 🤷🏼‍♀️
Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar deneyeceğim öyleyse 🥰

İyi geceler 🌸 bugün kan testi yaptırdım . Sonucum 1.20 😣 Biraz inanmış gibiydim. Nasip diyelim. İştahım ve idrar kokum hala devam ediyor.
5 günlükse değer 1.20 de çıkabilirmiş var mı karşılaşan acaba ?

Back
X