- 6 Mart 2022
- 143
- En iyi cevaplar
- 1
- 49
- 48
- Konu Sahibi Simitayran
-
Öncelikle hoşgeldin aramızaHerkese merhabaçok çok çok yeniyim aranızda. Herkes öyle enerji dolu ve deneyimli geliyor ki gözüme maşallah
Erken gebelik testi yaptım 1 saat kadar önce 2.çizgi var mı yok mu anlam veremiyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ben görüyorum 2. Çizgiyi, belli ki çok çok yeni. Kan vermelisin tebriklerHerkese merhabaçok çok çok yeniyim aranızda. Herkes öyle enerji dolu ve deneyimli geliyor ki gözüme maşallah
Erken gebelik testi yaptım 1 saat kadar önce 2.çizgi var mı yok mu anlam veremiyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Merhaba idrardaki koku değişikliği de gebelik belirtisi mi buradaki paylaşımlarda öyle birşey okumustmBen görüyorum 2. Çizgiyi, belli ki çok çok yeni. Kan vermelisin tebrikler
İdrarda koku değişikliği her şeyden olabilir kişisel bir durum bu, gebelik belirtisidir diyip genelleme yapamayız ki. Örneğin ben ilk gebeliğin enn başlarında mantar olmuştum meğer benim vücudum için belirtiymiş. Ama başkası için mantar bir belirti olmaz. Anlatabilmişimdir umarım.Merhaba idrardaki koku değişikliği de gebelik belirtisi mi buradaki paylaşımlarda öyle birşey okumustm
Evet anladım idrar yolu enfeksiyonu nda da oluyor mus ama bende ne yanma ne zorlanma yok sadece kokulu geldi ama goguslerimde de ağrı var salı gununden beri bı inip bı sisiyorlar umutlaniyorm isteİdrarda koku değişikliği her şeyden olabilir kişisel bir durum bu, gebelik belirtisidir diyip genelleme yapamayız ki. Örneğin ben ilk gebeliğin enn başlarında mantar olmuştum meğer benim vücudum için belirtiymiş. Ama başkası için mantar bir belirti olmaz. Anlatabilmişimdir umarım.
Yani az çok tahmin edersiniz genelde kaç gün gecikiyor adetiniz?Herkese çok teşekkür ederim. Bugün yeniden başka marka erken gebelik testi ve hızlı test denedim. İkisi de net olarak negatifti . Sizce kan vermeme gerek var mı ?
Çok daha yeniyiz 21 şubatta ilk denememizi yapmıştık. Geçtiğimiz ay 4 ünde oldum regl ve düzensizdir hep…
Hepiniz bu süreçte ne iyi geldiniz bana. Tekrar teşekkür ederim
Kimi 5 kimi 2 kimi 8 günYani az çok tahmin edersiniz genelde kaç gün gecikiyor adetiniz?
Hamilelik var, hayırlı olsun
Testlerin uzerinde kac betadan itibaren olcebildigi, yani hassasiyet seviyesi yazar. İlk test daha hassas sonrakiler daha az hassas olabilir. Hemen moralinizi bozmayin, ilki cok pozitifti cunkuHerkese çok teşekkür ederim. Bugün yeniden başka marka erken gebelik testi ve hızlı test denedim. İkisi de net olarak negatifti . Sizce kan vermeme gerek var mı ?
Çok daha yeniyiz 21 şubatta ilk denememizi yapmıştık. Geçtiğimiz ay 4 ünde oldum regl ve düzensizdir hep…
Hepiniz bu süreçte ne iyi geldiniz bana. Tekrar teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Yarın tekrar deneyeceğim öyleyseTestlerin uzerinde kac betadan itibaren olcebildigi, yani hassasiyet seviyesi yazar. İlk test daha hassas sonrakiler daha az hassas olabilir. Hemen moralinizi bozmayin, ilki cok pozitifti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?