2 cm açılma varmış

gulsem_22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
151
2
296
Edirne
bugün 38+3 haftalık hamileyim.artık günlerim.ama bende ne bir ağrı ne bir sancı ne bir halsizlik hiçbir şey yok.bugün doktora gittim.nst ye bağladı ve epey sancım çıktı.muayne edelim dedi.2 cm açılma olduğunu bebeğin kanala girdiğini söyledi.bu hafta bekleyin bebeğinizi dedi.normal doğum istiyorum 4 kg kadar normal olabilir dedi.şuan 3500 kg.biz beklerken oğlum 4 kg mı geçer mi?
benim bu ağrıları açılmayı hissetmemem normal mi hanımlar?
2cm açılmış dedi miniğim 2-3 gün içinde gelir mi?
bu konuda deneyimi olan var mı acaba.

Canım çok az kalmış yavruna kavuşmana Rabbim sağlıcakla sancısız kolay doğum nasip etsin inş. 1 haftada 4 kiloya nasıl ulaşacakki bebek?Bir yakınımızın ilk çocuğu normal doğumdu ikinciyide normal istedi fakat bebeğiniz 4 kilo olur sezeryan mecbur demişler ama çocuk 3,5 kilo doğdu.Eğer çatın müsaitse bebeğin başıda buna uygunsa ve sende normal doğum istiyorsan inş. her şey istediğin gibi olur... Hem bak ne güzel sancısız 2 cm açılman olmuş belki 4 cm e bile sancısız geleceksin ve geri kalanıda epiduralle açılacak normal doğumla alacaksın bebeğini kucağına ne güzel.Son aylarda kasılma olurmuş belki o kasılmalarda açıldı senin rahimde.. Çünkü son ay en az 1-2 cm açılmış olur rahim diyorlar hep...

teşekkür ederim megryann.aslında tek sıkıntım normal doğum olup olmayacağı.çok fazla istiyorum ve bebeğim 1 haftada 600 gr almış.acaba beklerkende kilo alımı bu seyirde gider mi diye düşünüyorum.ama ultrasonların yanılma payı da var sırnaşık şey bekleyip görücez bakalım.herşeyin hayırlısı

canım ben 3 cm açıkla 5 gün bekledim.normal doğurdum.beklersin.sıkıntı yapma...

ya ne güzel, sancın olmamış. Bunun sırrı ne merak ettim doğrusu... çok mu hareketliydin acaba? umarım sıkıntısız bir doğum yaparsın, bebişin çok sağlıklı, hayırlı olsun dilerim..

Hakkında hayırlısı olsun inş. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.İnş. bebişin seni çok yormadan üzmeden sancısız sıkıntısız çabucacık gelir annesi.... Hayırlı doğumlar Allah kurtarsın canım....

Hayirli. Doğumlar diliyorum
naisl muayne ettiler iki parmaklami birde yavasmi davrandı doktorun yoksa bir anda hizlimi

canım bende 2 hafta önce 41, haftada doğum yaptım senin gibi hiç sancısız 3,5 cm açılmayla gittim doğuma açılmamın olduğunu anlamadım bile 2 saatlik suni sancıdan sonra çatala çıkar çıkmaz doğurdum ebeler bile şaşırdı hiç sancısız gelmiştin diye ..ayrıca doktorum bile ilk açılmaların sancısız ve hissedilmeden olması gerektiğini söyledi bana yani senin normal bence eli kulağında bugün yarın doğurursun kilosunuda dert etme bence ulturason fazla gösteriyor hayırlı doğumlar dilerim

canım normal benimde ilk doğumum öyle oldu.2 cm açılmıştı dr ye gittiğimde(tesadüfen kontrol için gitmiştim,hiç bir şey farketmedim) 2 gün bekledik..4 cm kadar açıldım hala sancım yoktu..suni verdiler sonra öyle oldu....Allah kolaylık versin canım...

Son düzenleme:
ayyy ne guzel az kalmıs bebegıne kavusmana saglıkla dogumun gerceklesır ınsallah kaydirigubbakcemile5

slm herkese bend ebugün dr gittim 37+4 deyim 2 cm açılma var bebek kanala girdi dediler... dr bakmadan önce sancım çok azdı şuan çok artıı...Hem endişe hem mutluluk tuaf bi duygu ama aglamama sebep oluyo...Ne kadar beklerim onuda bilmiyorum..

ne güzel hiç sancını hissetmemişin ben 35 haftalık hamileyim ama arada sancılarımı oluyo şimdiden hissediyorum sancılarımı ama açılmam yok canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…