bugün 38+3 haftalık hamileyim.artık günlerim.ama bende ne bir ağrı ne bir sancı ne bir halsizlik hiçbir şey yok.bugün doktora gittim.nst ye bağladı ve epey sancım çıktı.muayne edelim dedi.2 cm açılma olduğunu bebeğin kanala girdiğini söyledi.bu hafta bekleyin bebeğinizi dedi.normal doğum istiyorum 4 kg kadar normal olabilir dedi.şuan 3500 kg.biz beklerken oğlum 4 kg mı geçer mi?
benim bu ağrıları açılmayı hissetmemem normal mi hanımlar?
2cm açılmış dedi miniğim 2-3 gün içinde gelir mi?
bu konuda deneyimi olan var mı acaba.
Canım çok az kalmış yavruna kavuşmana Rabbim sağlıcakla sancısız kolay doğum nasip etsin inş. 1 haftada 4 kiloya nasıl ulaşacakki bebek?Bir yakınımızın ilk çocuğu normal doğumdu ikinciyide normal istedi fakat bebeğiniz 4 kilo olur sezeryan mecbur demişler ama çocuk 3,5 kilo doğdu.Eğer çatın müsaitse bebeğin başıda buna uygunsa ve sende normal doğum istiyorsan inş. her şey istediğin gibi olur... Hem bak ne güzel sancısız 2 cm açılman olmuş belki 4 cm e bile sancısız geleceksin ve geri kalanıda epiduralle açılacak normal doğumla alacaksın bebeğini kucağına ne güzel.Son aylarda kasılma olurmuş belki o kasılmalarda açıldı senin rahimde.. Çünkü son ay en az 1-2 cm açılmış olur rahim diyorlar hep...
teşekkür ederim megryann.aslında tek sıkıntım normal doğum olup olmayacağı.çok fazla istiyorum ve bebeğim 1 haftada 600 gr almış.acaba beklerkende kilo alımı bu seyirde gider mi diye düşünüyorum.ama ultrasonların yanılma payı da var sırnaşık şey bekleyip görücez bakalım.herşeyin hayırlısı
bugün 38+3 haftalık hamileyim.artık günlerim.ama bende ne bir ağrı ne bir sancı ne bir halsizlik hiçbir şey yok.bugün doktora gittim.nst ye bağladı ve epey sancım çıktı.muayne edelim dedi.2 cm açılma olduğunu bebeğin kanala girdiğini söyledi.bu hafta bekleyin bebeğinizi dedi.normal doğum istiyorum 4 kg kadar normal olabilir dedi.şuan 3500 kg.biz beklerken oğlum 4 kg mı geçer mi?
benim bu ağrıları açılmayı hissetmemem normal mi hanımlar?
2cm açılmış dedi miniğim 2-3 gün içinde gelir mi?
bu konuda deneyimi olan var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?