- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
- Konu Sahibi papatyam67
Bitane kizim.var cok sukur 2.cocugu dusunuyorum fakat bicok kez denemeye ragmen daha bisi yok onerebilceginiz kur falan varmi yada ben gibi denemesi uzun suren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar uzun zamandir girememistim bende bugun sogan suyuna basladim bakalimm eger buayda olmazsa bidahaki ay doktora gidicem gerci gitmistim ama sorun yok desihayırlısı vaktini bekliyor demek ki. ya bende diyorum olacağı varsa olur gelir diye de ama tedbiri de ihmal etmemek lazım gelir diye düşünüyorum bebeğin hayırlı olsun hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
benim tuttu canım çok şükür şu anda 6+6 yım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin canım.Kizlar uzun zamandir girememistim bende bugun sogan suyuna basladim bakalimm eger buayda olmazsa bidahaki ay doktora gidicem gerci gitmistim ama sorun yok desi
Cok sevindim canim darisi basima hayirlisiabenim tuttu canım çok şükür şu anda 6+6 yım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin canım.
Yok canim mesajimda da dedigim gibi bisey denemedim. Buraya uye oldum 9 nisanda kizlarla beraber bekledik bati ama hic umudum yoktu olduCok sevindim canim darisi basima hayirlisia
Hayirlisi oldugu zaman oluo canim vakti zamani vsr herseyinYok canim mesajimda da dedigim gibi bisey denemedim. Buraya uye oldum 9 nisanda kizlarla beraber bekledik bati ama hic umudum yoktu oldu
selam canım erken gebelik testini bilmiyorum hiç kullanmadım,Slm kizlar 6 gün var daha dün yaptim 5 kaldi ama erken gebelik testi bu durdukca böyle oldu yanlıs midir ikinci çocuğum olucak ins
diğeri gibi olmadı değil mi?6 gün öncesi test buda yaptim
Diğeri gibi derken cnmdiğeri gibi olmadı değil mi?
var çizgi görünüyor hadi inşallahh![]()
bunun gibi olmadı demi?Slm kizlar 6 gün var daha dün yaptim 5 kaldi ama erken gebelik testi bu durdukca böyle oldu yanlıs midir ikinci çocuğum olucak ins
Yoo okumadim yazı yoktu içinde ins kismet bakalimyani durdukça sen okudun mu içini ne diyor ilk 5 dkdan sonra 20dk önceki sonuç geçerli falan diye birşey diyor mu?