2.çocuk denemesi uzun surenler

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
Bitane kizim.var cok sukur 2.cocugu dusunuyorum fakat bicok kez denemeye ragmen daha bisi yok onerebilceginiz kur falan varmi yada ben gibi denemesi uzun suren

evet ne güzel demişsin kün fe yekün.. Aynı durumdayız gelemedi bir türlü vaktini bekliyor demekki diyorum, eşim de yumurtlama günlerini takibime bile karışıyor yok ayağını kaldırma yok şöyle yapma olacağı varsa olur diyor Allah kızlarımızı bize bağışlasın da yaş da geçiyor hayırlısıyla versin rabbim .. ben ekstra bişiy yapmıyorum kür gibi, sigarayı da azaltamıyorum olur da olursa tiksindirsin diye dua ediyorum..

Kizlar bende pko var 1 yasinda oglum var ikinciyi hemen dusundum ama 1 senedir olmadi bende dr gittim adetimin 25.gunuydu yumurtlama takibi yapalim dicektim dr bir tane yumurtan var catlamamis gec kalmis dedi istersen catlatma ignesi ypalim deneyelim dedi o gece igne oldum ertesi aksam iliski sonraki aksm iliski esim yeter dedi bole hazir asker gibi olmuyo akisina birak dedi dahada dikkat etmedik yabi o iki gundeki iliskide yatmaymis ayak hava ya dikmeymis kalktik balkona keyif sigarisi icmeye ciktik dusunun yani o denli rahatlik ee olmicak ya kafa rahat sonra unutmusum bu surecte 16 gun gecmis ignenin ustunden 12 gun belli olurmus asli da bi test yaptim pozitif inanamadim simdi 7 haftaligiz yani bundan onceki evliligimdede yaklasik 11 sene den fazla tup bebek vs butun tedavilere ragmen olmadi yani biraz pesine dusun kizlar aama psikolojiniz rhat olsun o yeter bende belki size ümit olurum

hayırlısı vaktini bekliyor demek ki. ya bende diyorum olacağı varsa olur gelir diye de ama tedbiri de ihmal etmemek lazım gelir diye düşünüyorum bebeğin hayırlı olsun hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

hayırlısı vaktini bekliyor demek ki. ya bende diyorum olacağı varsa olur gelir diye de ama tedbiri de ihmal etmemek lazım gelir diye düşünüyorum bebeğin hayırlı olsun hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Kizlar uzun zamandir girememistim bende bugun sogan suyuna basladim bakalimm eger buayda olmazsa bidahaki ay doktora gidicem gerci gitmistim ama sorun yok desi

Kizlar uzun zamandir girememistim bende bugun sogan suyuna basladim bakalimm eger buayda olmazsa bidahaki ay doktora gidicem gerci gitmistim ama sorun yok desi
benim tuttu canım çok şükür şu anda 6+6 yım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin canım.

Slm kizlar 6 gün var daha dün yaptim 5 kaldi ama erken gebelik testi bu durdukca böyle oldu yanlıs midir ikinci çocuğum olucak ins

Eklentiler

• 20180509_075806.webp
    20180509_075806.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 28
Slm kizlar 6 gün var daha dün yaptim 5 kaldi ama erken gebelik testi bu durdukca böyle oldu yanlıs midir ikinci çocuğum olucak ins
selam canım erken gebelik testini bilmiyorum hiç kullanmadım,
ben bat günü yaptım belirgin çift çizgi gördüm,
20dkdan sonraki sonuçlar geçerli değil diye biliyorum ama
erken gebelik testi için de geçerli midir bilmem, açıklamasını bir oku istersen. bize de haber ver inşallah hamilesindir.:)

yani durdukça sen okudun mu içini ne diyor ilk 5 dkdan sonra 20dk önceki sonuç geçerli falan diye birşey diyor mu?

Back
X