- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
- Konu Sahibi Hopeful345
Merhaba kizlar, 2.çocuk deneyen var mi? Bat tarihi 24 aralik inşallah gelmez
ilk çocugunuz kaç yaşında? Burdan konuşalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni 1 yaşına girmişti 3 aralıkta bende bugün ögrendim hamile oldugumu kafam karıştı bayaMerhaba kizlar, 2.çocuk deneyen var mi? Bat tarihi 24 aralik inşallah gelmezilk çocugunuz kaç yaşında? Burdan konuşalım
![]()
Canim öncelikle hayırlı olsun inşallah ne güzel birlikte büyürler sonra daha kolay olurDaha yeni 1 yaşına girmişti 3 aralıkta bende bugün ögrendim hamile oldugumu kafam karıştı baya
Ya sankı farklı topıkte görmüştüm seni. Bat ne zaman?Selam cnm bende yaklaşık 5 aydır istiyorum 3 yaşında bir oğlum var yalnız büyüsün istemedim ama henüz kısmet olması bakalim hayirlisi
İnşallah en kısa zamanda bebek haber alırsın. Amın inşallahMerhaba cnm ikinci çocuk için Aralık ayında start verdik.1 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum regl 14 Aralıkti dün kan testi yaptırdım malesef negatif ama regl gelmedi bekliyorum hayırlısı olsun.paşam var birtane 7 yaşında tüp Bebek yöntemiyle oldu çok şükür rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Bilmiyorum bakabilirim evet ama sanki ilk ogluma haksızlık gibi hissediyorum bide bugün daha yeni ögrendim herşey üst üste geldi gece acillik olduk aglama krizi susturamadık en son çocuguk gidiyor dedim öyle Bi hal sonra emmeyi birakti 25 saat boyunca hiç emmedi ki normalde memeye çok düşkün meme diye dolanırdı bunların üstüne öğrenince tabi garip oldum bütün gün oglum emmiyor diye agladım sütün tadı degişmiş tir dediler hamilelikten neyseki düzeldi emmeye döndü de kendime geldim birazCanim öncelikle hayırlı olsun inşallah ne güzel birlikte büyürler sonra daha kolay olur![]()
Olabilir canim 10 ocakYa sankı farklı topıkte görmüştüm seni. Bat ne zaman?
Yaa tabı küçuk biraz ama buyunce birlikte oynarlar. Benim kizim da emmediği zaman pilates topunda uykulu emziriyordum ve hala emziriyorum çok şükürBilmiyorum bakabilirim evet ama sanki ilk ogluma haksızlık gibi hissediyorum bide bugün daha yeni ögrendim herşey üst üste geldi gece acillik olduk aglama krizi susturamadık en son çocuguk gidiyor dedim öyle Bi hal sonra emmeyi birakti 25 saat boyunca hiç emmedi ki normalde memeye çok düşkün meme diye dolanırdı bunların üstüne öğrenince tabi garip oldum bütün gün oglum emmiyor diye agladım sütün tadı degişmiş tir dediler hamilelikten neyseki düzeldi emmeye döndü de kendime geldim biraz
Az kaldi inşallah bu sefer olurOlabilir canim 10 ocak
Yaa çok guzel hayırlı olsun inşallah. Bu sefer ne umut ediyorsunuz?Merhaba benimde Bir oğlum var 10 aylık yine hamileyim![]()
Erkek hiss ediyprum yine hahah salı veya p tesi kalö atışı icon godocem darısı sizlere ikonci bebişYaa çok guzel hayırlı olsun inşallah. Bu sefer ne umut ediyorsunuz?
Yaa çok guzel hayırlı olsun inşallah. Bu sefer ne umut ediyorsunuz?
İnşAllah doğal yoldan gebe kalırsın bana da umut olursunMerhaba cnm ikinci çocuk için Aralık ayında start verdik.1 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum regl 14 Aralıkti dün kan testi yaptırdım malesef negatif ama regl gelmedi bekliyorum hayırlısı olsun.paşam var birtane 7 yaşında tüp Bebek yöntemiyle oldu çok şükür rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Bende ağrı oluyor ve akıntı ile takip ediyorum bu ıkıncı ay ama bu sefer ateş de ölçüyorum tabi ne kadar doğru bilmiyorum hala gece kalkmaları devamOvulasyonla vs takip ediyomusunuz akışınamı braktını
Benimde ağrım aşırı olur yaa o denem hatta ilişkiye bile giremeyecek kadar ben 8 ay adet görçedim bi kez gördüm sonra kaldım zaten 7 ayda emmeyi brakmıştı ek gidaya gecince o daha tatlı geldiBende ağrı oluyor ve akıntı ile takip ediyorum bu ıkıncı ay ama bu sefer ateş de ölçüyorum tabi ne kadar doğru bilmiyorum hala gece kalkmaları devam
Insallah canim bu ay ovulasyon deneyeceğim nasipten öte köy yokAz kaldi inşallah bu sefer olur![]()