Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuk deneyen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek tedavisi ile deniyorum bu zaman kadar kendiliğinden gebelik olmadı malesef ilkinde tüp bebek tedavisi ile oldu hayırlısı pazartesi kan testi verecem

Merhaba. Ben de çok uzun süredir ikinci çocuğu istiyorum. 8 yaşında kızım var. 2 buçuk yaşındayken korunmayı bıraktım ve o zamandan beri hiç hamile kalamadım. Hiçbir problem de yok ne eşimde ne bende. Bu ay klomen tedavisine başladım 2 ay kullan dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırım.

Merhaba. Ben de çok uzun süredir ikinci çocuğu istiyorum. 8 yaşında kızım var. 2 buçuk yaşındayken korunmayı bıraktım ve o zamandan beri hiç hamile kalamadım. Hiçbir problem de yok ne eşimde ne bende. Bu ay klomen tedavisine başladım 2 ay kullan dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırım.
İnşallah

Merhaba ben de aynı kızım 7 yaşındaydı istemeye başladık 4 yıldır olmuyor benim var ufak tefek sorunlarım sizin yaşınız kaç neler denediniz?

Ne güzel maşallah buraya yazanların çoğu hamile ben 4 yıldır kalamadım malesef bize de dua edin nolur

Tesekkur ederim, ikinci ay da hamile kaldim cok sukur… siz ne kadar zamandir deniyorusunuz?
Biz de yine 1.5 yildir deniyoruz ama olmadi. Doktorlar testler falan derken cok yoruldum bir sure ara verdim hastane ve doktorlara. Var belliki zamani dedik esimle. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah siz de ☺️

Herkes yapsana artık ikinciyi kardeşi olsun diyor ama Kimseye de diyemiyorum çocuğum olmuyor diye içim içimi yiyor. Amaan istemiyorum daha çocuk havasındayım millete karşı halbuki uğraşıyorum😔
Aha aynı ben. Sonra da diyorumki ya bu ay olursa ne diyeceğim

Merhaba, son durum nedir sizde acaba hamilelik varmı?

Back
X