- 9 Aralık 2020
- 1.109
- 1.581
- 83
- 34
- Konu Sahibi Hopeful345
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin8 yaşında kızım var 2.si 5.aya girdik Allah isteyen herkese nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin8 yaşında kızım var 2.si 5.aya girdik Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Hadi inşallah hayırlısı olsunBen bir kızım var 4 yaşında 2. İçin tüp bebek tedavisi gördüm sonuç pazartesi çıkacak arkadaşı olsun istedim
İnşallahMerhaba. Ben de çok uzun süredir ikinci çocuğu istiyorum. 8 yaşında kızım var. 2 buçuk yaşındayken korunmayı bıraktım ve o zamandan beri hiç hamile kalamadım. Hiçbir problem de yok ne eşimde ne bende. Bu ay klomen tedavisine başladım 2 ay kullan dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırım.
Konuyu actiktan sonra hamile kalmissiniz belliki. Hayirli olsun. Rabbim guzelce kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ne kadar suredir deniyordunuz?Merhaba kizlar, 2.çocuk deneyen var mi? Bat tarihi 24 aralik inşallah gelmezilk çocugunuz kaç yaşında? Burdan konuşalım
![]()
Tesekkur ederim, ikinci ay da hamile kaldim cok sukur… siz ne kadar zamandir deniyorusunuz?Konuyu actiktan sonra hamile kalmissiniz belliki. Hayirli olsun. Rabbim guzelce kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ne kadar suredir deniyordunuz?
Merhaba ben de aynı kızım 7 yaşındaydı istemeye başladık 4 yıldır olmuyor benim var ufak tefek sorunlarım sizin yaşınız kaç neler denediniz?Merhaba. Ben de çok uzun süredir ikinci çocuğu istiyorum. 8 yaşında kızım var. 2 buçuk yaşındayken korunmayı bıraktım ve o zamandan beri hiç hamile kalamadım. Hiçbir problem de yok ne eşimde ne bende. Bu ay klomen tedavisine başladım 2 ay kullan dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırım.
Biz de yine 1.5 yildir deniyoruz ama olmadi. Doktorlar testler falan derken cok yoruldum bir sure ara verdim hastane ve doktorlara. Var belliki zamani dedik esimle. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah siz deTesekkur ederim, ikinci ay da hamile kaldim cok sukur… siz ne kadar zamandir deniyorusunuz?
Aha aynı ben. Sonra da diyorumki ya bu ay olursa ne diyeceğimHerkes yapsana artık ikinciyi kardeşi olsun diyor ama Kimseye de diyemiyorum çocuğum olmuyor diye içim içimi yiyor. Amaan istemiyorum daha çocuk havasındayım millete karşı halbuki uğraşıyorum![]()
Ayy istemiyodum ama oldu artık napalım hayırlısıAha aynı ben. Sonra da diyorumki ya bu ay olursa ne diyeceğim
Merhaba, son durum nedir sizde acaba hamilelik varmı?Merhaba. Ben de çok uzun süredir ikinci çocuğu istiyorum. 8 yaşında kızım var. 2 buçuk yaşındayken korunmayı bıraktım ve o zamandan beri hiç hamile kalamadım. Hiçbir problem de yok ne eşimde ne bende. Bu ay klomen tedavisine başladım 2 ay kullan dedi doktor. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırım.
Merhaba malesef hâlâ yok. Bu ay yeniden gideceğim doktora.Merhaba, son durum nedir sizde acaba hamilelik varmı?