2. Cocuk dusuncesi

Doga22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
7
5
1
33
Öncelikle merhabalar
Sürekli forumu takip ediyorum benimde yazma vaktim geldi. 11 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. Kızımdan önce 2 düşugum oldu. Kızıma hamileyken kan sulandırıci iğne ve aspirin kullandım. Sorun su ki kızıma biran önce kardeş istiyoruz. İkisi bir arada ikiz gibi buyusunler kızım tek kalmasın istiyoruz. Ama kizim emiyor ve ben hamile kalınca ilaçlardan dolayi emziremeyecegim. Kizima haksızlık yapmış olurmuyum. Aranızda bu durumu yaşayan ve kardeşler arasi yas farki az olanlar var ise tecrübelerinden yararlanmak isterim

Aranızda bu durumu yaşayıp yardımcı olcak kimse yokmu

Aranızda bu durumu yaşayıp yardımcı olcak kimse yokmu
Kiziniz cok küçük daha 11 aylık çocuğu sütten bile bile kesmeye vicdanım el vermezdi benim ben olsam en az 18 ayını bitirdikten sonra düşünürdüm eğer sütünüz varsa ve çocuğunuz emiyorsa bu asla geri getirilmeyecek bir zaman geri getirilmeyecek bir besin tüm dünya anne sütü emen çocukların ilerde nasıl bagisikliga sahip olduğunu araştırıyor konuşuyor. Ilaç kullanmayacak olsanız emzirirdiniz. Kuzenim neredeyse doguruna kadar emzirmisti oglunu

Çocuğunuz çok küçük.. 2 yaşında olsun bence bekleyin.. hem bebeğinizi sütten kesersiniz hem de hamilelik planlarına başlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…