2.çocuk düşüncesi

Sevoo3

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
315
36
13
21
Kızlar merhaba özel gereksinimli oğlum var bu yıl sonu aralıkta 4 yaşına girecek 2. Çocuğunu düşünüyorum kafam karışık biraz konuşmak istiyorum bu ay spiralimi çıkarıcam öyle düşünüyorum etrafımda destek olucak insan çok var annem olsun eşim görümcem kaynanam arkadaşlarım kız kardeşim zorlanacağımı düşünmüyorum ama biraz konuşmak istiyorum sizde fikrinizi söyler misiniz aralarındaki yaş iyi mi

Yasin bir önemi yok bakacak destek OLUCAK birileri varsa çocuk büyük yeterli daha ne olsun bakacak birileri varsa valla

merhaba benimde özel bir kızım var oda 4 yaşına girecek .ve ben hamileyim bence korkmayın yanınızda destekçilerinizde var allah yardım eder

benim kızımın bir çok hastalığı var .MİKROSEFALİ epilepsi , ensafalopati vs sizin hastalığınız nedir
Prader willi şuan yürüme aşamasında o kaldı bi hamileliğiniz nasıl geçiyor etrafınızdaki insanlar bişey dedi mi bana sürekli düşünme yapma senin çocuğun özel falan diyorlar moralim bozuluyor

Prader willi şuan yürüme aşamasında o kaldı bi hamileliğiniz nasıl geçiyor etrafınızdaki insanlar bişey dedi mi bana sürekli düşünme yapma senin çocuğun özel falan diyorlar moralim bozuluyor
benim çevrem hatta kızımın doktorları bile zaman geçiyor bence düşünmelisin dediler.hamileliğimde de sorun yok çok şükür

benim çevrem hatta kızımın doktorları bile zaman geçiyor bence düşünmelisin dediler.hamileliğimde de sorun yok çok şükür
Bana da doktorlar fizik tedavi öğretmeni falan diyor kardeşi olsa ondan daha kolay öğrenir ona iyi gelir dedi çünkü oğlum tek başına evde ve ben ne kadar oynasam da bi zamandan sonra sıkılıyor eşimle de aynı televizyon izliyor artık bi kardeşi olsa onla vakit geçirir belki kardeşi doğmaya yürür inşallah bilmiyorum

Yasin bir önemi yok bakacak destek OLUCAK birileri varsa çocuk büyük yeterli daha ne olsun bakacak birileri varsa valla
Var destek olucak o yüzden de güveniyorum hem kendime hem anneme eşime ama bazı insanlar işte oğlun özel çocuk biraz daha bekle diyorlar o yüzden moralim bozuluyor çünkü bu çocuk tek başına ve kimseye oynamıyor oynayamıyor bilmiyor çünkü

Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…