2.çocuk için kafam çok karışık yardım

nevx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
12
0
36
Sivas
3 yaşında bir kızım var ve görevim yüzünden 1 sene eşimden ayrı kaldım.eşimle ayrı illerde çalışıyoruz ben öğretmenim.şimdi yaz tatilindeyiz şubatta tayin isteyecegim.2. cocuğuda istiyorum.şimdi hamile kalsam 2. dönem ilçeyemi verecekler beni evle okul arası gidiş gelişler nasıl olacak evim merkezdemerkezden ilçeye gidip gelirsen emzirmek için ha dedimi eve gidemezsin.bir sürü soru geliyor aklıma.bazende diyorumki Allah yardım eder inşallah.çocuklarımın yaş farkı çok olsun istemiyorum.anlayacagınız kafam karışık büyüklerime danışmaya çekiniyorum sizler ne dersiniz

bebek düşünüyorsan tayinde istiyorsan gittiğin yere göre okula yakın ev tut. şu an oturduğun ev seninse kiraya verirsin onun kirasınla öbürünü karşılarsın.kiracıysanda farketmez zaten. gerçi insan çevresine alışınca başka bir yer acayip gelir ama en azından çocukları büyüyene kadar katlanırsın. şu an bebeğine kim bakıyor,okulun evine uzakmı bilmiyorum ama belki tayinin istediğin yerede çıkabilir. böylece hem bebeğine kavuşursun hemde işin aksamaz. Allah büyük.

Son düzenleme:
Bence tayinin çıkana kadar bekle gercekten sonra cok zorlanırsın çünkü 3 yasında bir cocuk ve onun sorumluluğu + yeni bir is yeri + ev sorumluluğu Bi de buna hamilelik eklenirse cok zorlanırsın canım önce düzenini oturt sonra düşün derim tabi yinede sen bilirsin ve hakkında hayırlısı olur inşallah

Canım bence şubata kadar bekle zaten 5-6 ay var birşey farketmez. ondan sonra calısmalara baslarsın. senin için çok zor olur çünkü. benim de seninkine benzer bir durumum var ve bir bebek cok istediğimi sanıyordum ama bu ay adetim gecikti ve hamileyim sandım ödüm patladı tek basına cok cok zor olur canım Allahtan değilmişim kan testi negatif cıktı gerci hala adet olmadım sanırım stresten

benim oğlumda 2 yaşında ve şuan gebelik ihtimali var.eczaneye gidip test almaya korkuyorum açıkçası.eğer gebeysem işten çıkmak zorunda kalıcam ve birdaha çalışamayacağım.ayrıca oğlum daha çok minik.onun sorumluluğu varken,bir ikincisine bakabilirmiyiz bilemiyorum...allahım isteyen herkese versin ama ben şimdi istemiyorum.zamanı gelince olsun nollur.yalvarıyorum:(((((

Sevimli canım öle içten dua ettin ki senin yerine hamile olasım geldi:1: canım korunmuyor muydunuz? Rabbim verdiyse bir bildiği vardır canım üzülme elbet bir hayır vardır bence hemen test yap bir an önce ögren belki değilsindir ben kesin hamileyim diyordum bir yandan seviniyordum bir yandan da nasıl yapıcam diye içim içimi yiyordu ama bir kan testi yaptırdım negatif belki seninki de öledir Rabbim istediğimiz zaman tüm kadınlara nasip eder inşallah...

Son düzenleme:
Ben de çok kararsızım,çalışıyorum artı yaşadığım şehirde yalnızım

3 yaşında bir kızım var ve görevim yüzünden 1 sene eşimden ayrı kaldım.eşimle ayrı illerde çalışıyoruz ben öğretmenim.şimdi yaz tatilindeyiz şubatta tayin isteyecegim.2. cocuğuda istiyorum.şimdi hamile kalsam 2. dönem ilçeyemi verecekler beni evle okul arası gidiş gelişler nasıl olacak evim merkezdemerkezden ilçeye gidip gelirsen emzirmek için ha dedimi eve gidemezsin.bir sürü soru geliyor aklıma.bazende diyorumki Allah yardım eder inşallah.çocuklarımın yaş farkı çok olsun istemiyorum.anlayacagınız kafam karışık büyüklerime danışmaya çekiniyorum sizler ne dersiniz

2. Çocuk için bende çok düşünmüştüm şu an kucağımda çok şükür. Ama benim büyük kızım 5 yaşında uyumlu bi çocuk olmasına rağmen çok zorlandığımız şeyler oluyor üstelik çalışmıyorum. Anaokuluna gitmek istemedi (2. Senesi üstelik) çok sevdiği halde, bebekle yalnız kaldığım için bizi kıskandı yani senin gidip gelme ev durumları varken işin bide bu yüzü var bence acele etmemelisin tabiki senin kararın ama Allah hayırlısını versin diyelim .

Back
X