- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
- Konu Sahibi bendiyebiri1
8 yaş var ikisi arasında, şükürler olsun bir sorun yaşamadım.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim abimle aramda 9,5 ablamla 8 yaş var hiç bir zaman kardeş gibi hissetmedim onları. Oyun istediğimde ödevlerini yaparlardı sonra da ergenliğe girip sen çocuksun diyerek dışarıdaki ilişkilerine katmadılar arkadaşlarıyla sinema, yemek vs. kendilerince haklılardı ben 7 yaşındayken ablam liseli olmuştuİkinci çocuk yapmadım ama doğum kontrol hapını bıraktıktan kısa süre sonra hamile kaldım. O hap ile ilgili söylenenler tam bir koca karı uydurması.
Tek sıkıntı ikinci çocuk oyun yaşına geldiğinde ilk çocuk en az 11 yaşında olacak paylaşım zor olur. En azından ilk çocuk için biraz yük oluyor çevremden gözlemlediğime göre
Gözünüz korkmasın, öyle bir şey yok. İkinci gebeliğinizin ne zaman olacağını kimse bilemez. Boşu boşuna germeyin kendinizi.Kızlar merhaba6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)
Gerçekten öyle.Benim abimle aramda 9,5 ablamla 8 yaş var hiç bir zaman kardeş gibi hissetmedim onları. Oyun istediğimde ödevlerini yaparlardı sonra da ergenliğe girip sen çocuksun diyerek dışarıdaki ilişkilerine katmadılar arkadaşlarıyla sinema, yemek vs. kendilerince haklılardı ben 7 yaşındayken ablam liseli olmuştu
Benimkilerin arası 2.5 yaş ben de büyüğe haksızlık etmiş gibi hissediyorum büyük 4.5 yasındaGerçekten öyle.
Arkadaşımın çocukları arası 6 yaş. Ona rağmen gözlemliyorum. Arkadaşlarını eve çağırıyor arkadaşım gidiyoruz. Çocuklar odada gülüşüyor oynuyor. Kız daha 2 yaşında of yine geldi diyorlar. Kandırıp bazen ağlatıp odadan uzaklaştırıyorlar. Onlar da haklı bilemiyor oyunu bozuyor. Yada oyun alanı olan cafede görüşüyoruz. Abiye emanet giriyor oyun alanına. Kendi oynayamıyor hep gözü onda. Çocuk da keyif alamıyor.
Bana 3-4 yaştan sonrası büyük çocuğa haksızlık gibi geliyor açıkçası
Bence çok ideal. Neden haksızlık etmiş gibi düşünüyorsunuz kiBenimkilerin arası 2.5 yaş ben de büyüğe haksızlık etmiş gibi hissediyorum büyük 4.5 yasında
rahim küsüyor ne ya zaten 12 tane doğurmuyorsanız 1-2 kere görevini icra edecek bi organ yani :)Hem yaşı söylüyorlar gem de rahim küsüyor felan hep aynı şeyleri söylediler
İkinci çocuk yapmadım ama doğum kontrol hapını bıraktıktan kısa süre sonra hamile kaldım. O hap ile ilgili söylenenler tam bir koca karı uydurması.
Tek sıkıntı ikinci çocuk oyun yaşına geldiğinde ilk çocuk en az 11 yaşında olacak paylaşım zor olur. En azından ilk çocuk için biraz yük oluyor çevremden gözlemlediğime göre.
Ben 8 yıl sonra 2.cocugu yaptim ama su an cok üzgünüm, evladımdan dolayi değil, dünyanın halinden dolayi.Cunku dünyanın yaşanılası hali kalmadi ,apaçık sona gidiyoruz .Halen umudunuzun olmasi cok güzel ikinciyi dusunebiliyorsanız.Hayirlisi olsun ,ben korunmadigim ilk ay hamile kaldimKızlar merhaba6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)
İkisinin de hem bakıma hem ilgiye ihtiyacı var. En azından büyük olan bakımını tam olarak kendi yapabilse daha iyi olurdu. Bir de ben psikolojik açıdan da kardeş çok mı gerekliydi keşke tek çocuk olsaydı daha çok ilgilenebilseydim diyorumBence çok ideal. Neden haksızlık etmiş gibi düşünüyorsunuz ki
Bende bi sorun vardı heralde,2 çocuktan sonra 10 yıl spiralli durdum,doktor çıkaralım biraz dinlensin rahim dedi,bir dahaki aya kalmadan hamile kaldım3 yeKızlar merhaba6 yaşında çocuğum var şimdi 2 çocuk düşünüyoruz. Benim gibi ara verenler ne kadar süre de hamile kaldınız? Çevrem hep çok ara verince zor oluyor diyor gerçeklik payı var mı gözüm korktu :)