2. Kızım olduktan sonra hayatım çok daha güzelleşti ama gelelim ki ben eşimden çok uzaklaştım

Adamlar çok yoğun çalışınca evle çok ilgilenemiyorlar anlıyorum.

Ama bunun için eşten uzaklaşılmaz ki. İş bu ne yapsınlar? Parasız olmuyor ki?

Madem iyi kazanıyor,siz de dışarıdan destek alın,yormayın kendinizi. Ben öyle yapıyorum.

Çocuk bakmakta ve temizlik işlerinde yardımcı olmuyor evet ama ben alıştım birazda işten sonra tarla bahçede çalıştığı için yorgunluğu olduğu için görmezden geldim. İyi anlaşıyoruz evin alışverişi giderler ödenecekler hep o ilgilenir. Kızımın okulu sporu vs o konuda yardımcı olur da valla boşanmayı düşünmedim hiç 😊
Cinsellik de yok dedin soğuk dedin benden cinsellik istemiyor vs dedin. bu nasıl iyi anlaşmak? geçmiş konuları sen değil başkası mı açtı? madem sorun yok bu başlığı niye açtın? sadece biz bilelim diye mi?

öğrenmiş olduk. Başka?

Cinsellik de yok dedin soğuk dedin benden cinsellik istemiyor vs dedin. bu nasıl iyi anlaşmak? geçmiş konuları sen değil başkası mı açtı? madem sorun yok bu başlığı niye açtın? sadece biz bilelim diye mi?

öğrenmiş olduk. Başka?
Yeni güncelleme olursa yazarım 🤣

problem olarak tam olarak nedir onu anlayamadım eşiniz zaten ilgisizmiş sizde uzaklaşmışsınız kızınız olmuş Allah bağışlasın bdvlık konu nedır?

5 inci bebemi sahiplenmisimdir. “En büyük nimet” demeye gidiyorum…..

Neyse ki “onu seviyorum ama olmasa da olur” diyebileceğim babaları yok…

Konuda soru bulamayınca kendi derdimi de kattım.

5 inci bebemi sahiplenmisimdir. “En büyük nimet” demeye gidiyorum…..

Neyse ki “onu seviyorum ama olmasa da olur” diyebileceğim babaları yok…

Konuda soru bulamayınca kendi derdimi de kattım.
Haklısmız valla

aşkım ama burası günlük değil ki bunun için alt başlıklar var oraya açmalısınız ban yersınız :)
Şaka bir yana bende çok üzülüyorum dalgasına veriyorum eşim iyidir ama babalık konsuunda eşlik konusunda olamadı oda beni suçlu Görüyor ondan fazla şey beklediğimi söylüyor halbuki eve geldiğinde benimle vakit geçirdin istiyorum ama o işlerini ön planda tuttugu içinbana vaktini ayırmadı.

Back
X