• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk?

Cocugunuza fiziken cok iyi baktığınızi ama onunla oynarken cocukla cocuk olamadiginizi söylüyorsunuz..bence çocuğunuzun kardeşe ihtiyacı var bakim açısından yetebileceginize inanıyorum ben konusmalarinizdan
Biz 3 kardesiz iyi ki ablam var kardesim var diyorum tek olsam her sey daha zor olurdu eminim.hayat sadece kucukken oyun arkadasi aramaktan fazla buyudugunde daha fazla ihtiyaci oluyor..
Beni sormayin tek seferde çözdüm ben olayi :halay::KK76:

Cocugunuza fiziken cok iyi baktığınızi ama onunla oynarken cocukla cocuk olamadiginizi söylüyorsunuz..bence çocuğunuzun kardeşe ihtiyacı var bakim açısından yetebileceginize inanıyorum ben konusmalarinizdan
Biz 3 kardesiz iyi ki ablam var kardesim var diyorum tek olsam her sey daha zor olurdu eminim.hayat sadece kucukken oyun arkadasi aramaktan fazla buyudugunde daha fazla ihtiyaci oluyor..
Beni sormayin tek seferde çözdüm ben olayi :halay::KK76:
4 uzler mı masallah :)

bn ikinci bebegimi oglum 3 yasindayken kucagima aldim, iyi ki olmus, zor ama guzel.
ilk cocuk krese gidince insan okadar zorlanmiyor

Bende kardeslerimle cok mutluyum ve iyiki varlar.kardes sadece kucukken degil, büyüyüncede destek oluyor.
Komsumuz demisti zamaninda dogan buyuyor. Cok zorlanarakta baksam, bi sekilde büyüyor.kolay hic bisey yok zaten bu hayatta:süslü:

İnsan disari cikmaya korkuyor.Bende evhamliyim . Dogsun buyur yapamiyorum. Anneme birakirken bile tembihliyorum simdiye kadar cok nadir isim olduda birakmisimdir. 1yasinda birlikte valit geciriyoruz . Cok yaramaz uykusu hic yok devamli ilgi istiyor. Kalabalik bi aileyiz. Bi tane kardesim var kuzenlerimdr kardes gibi. Su durumda Yalniz kalmadindan ziyade gelecegi ne olacak ortam kotu okula nasil gidip gelecek. Basina birsey gelecrkmi kurup duruyorum. 2. İki kat stres. İyi bir imksni olacak. Calismaya baslayinca krese gidecek orda paylasmayi ogrenecek. Bende esimde calisiyoruz. Kaliteli zaman olayi var buda bolunecek. Ve suan herkes calisir is guc durumunda ayri memlekette yurt disinda olanda var. Onlarin zamaninda Allah bilir neler olur. Herkesin duzeni ayri.

Cocukla cocuk olamamak ne demek yani hicmi icinden gelmiyor oynamak..isten geldim mutfak karisik kizim arabayi getiriyor anne dut diyo oyun istiyo isi gucu biraktim oynuyorum.. benim orta yasta bi anne olmam cocugumla cocuk olma hakkini yavrumdan alma hakkini almiyor..ne bicim bir cumle kurdum ben bile anlamadim anladiniz dimi.bence tam zamani 2.cocuk icin
Kesinlikle katılıyorum.. benimde iki çocuğum var biri 3.5 yaşında digeri 4 aylık ve planlı oldu ve çalışıyorum(ücretsiz izindeyim şu an) üstelik benimde yaş 31, ve gayet mutluyuz, ufakligi alip evin icinde saklambaç, kovalamaca vs vs oynaysbiliyoruz, onlardan daha onemli ne var şu dünyada, ev işi yemek mutlaka yapılır, ilerleyen zamanlarda birbirlerine destek olabilecek bi kardeşi olacak inşallah.. bunu düşünün..

Yalniz kalir mi die hic dusunmeyin. Biz 4 kardesiz ve ben yalnizim. Buyuyup okudugum sehirde de degilim arkadaslarim da uzak. Esim tek cocuk, ama kuzenler arkadaslar vs. hic yalniz degil. Dogum yaptim benim abim gelmedi. Esimin en az 40 tane arkadasi geldi.
Yani kardes olunca yalniz olmayacak da degil kardes olmazsa yalniz kalacak da degil. Bu kendisinin ve etrafindakilerin sosyal yonune bakar.

Bu aralar benim de aklımda bu sorular.. ben de bir fark var ben çalışmıyorum hazır evdeyken yapsam sonra ise başlasam diye düşünüyorum korkuyorum tekrar aynı sorularla başa dönüyorum... bebis bakmak çok zor.. ben evde olmama rağmen inanılmaz zorlanıyorum.. ama çok tatlılar :KK46:allah eksikliğinı göstermesin :KK200::KK200:

Back
X