Aşılama 2 cok yakin arkadas, 1 hamilelik ve ayrılık...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorun sende değil bence o insanda
yazdıklarıma bazı kişiler kızabilir belki ama hamile kaldıktan sonra burnu kafdağına çıkan çok kişi tanıdım ben
benim çevremdede çok samimi olduğum halde hamile kaldıktan sonra benimle selamı kesen kişiler çok sanki bende
kötü bi hastalık mı ,var da bi anda samimiyetleri bitiyo
ne oluyo ki ne var yani niye hamile kalınca kendini beğenmiş oluyolar hiç anlamış değilim

bide her an hamileliklerinden bahsedenlerede sinir oluyorum çok:19:
dün gece yine hamile görmüşüm rüyamda kendimi ama maalesef benim rüyalarım tersine çıkıyo hep her hamile gördüğümde kendimi adet oluyorum ve bu sabah yine hiç istemediğim halde olmuşum.....
acaba bizimde 9 ay boyunca adet olmadığımız günler gelirmi:5::5:

hamile kalınca değişen kişilerle cok karşılaşıyorum bende bide hastanedeki hamilelerin hepsi demeyim ama cogu o kadar şımarık davraniyorki hastaneye gidince isimi bitirip hemen eve kaçmaya çalışıyorum allahım tum hamilelere kolaylık versin ama iste şımaranda şımarıyor bu da bı gercek.rüya konusuna gelince bende yazmıştım daha once aynı şeyi bende yasıyorum ve bu ay bende gördüm hamile oldugumu belki bu ay tersi çıkar bakalim

kadınlar kadınlara çok acımasız davranıyor bu bebek konusunda . neden böle bilmiyorum . üzüntünü anlıyorum ama seninde bir gün olcak inşş . birdaha onla görüşme bence . öle arkadaş olmaz olsun .

kadınlar kadınlara çok acımasız davranıyor bu bebek konusunda . neden böle bilmiyorum . üzüntünü anlıyorum ama seninde bir gün olcak inşş . birdaha onla görüşme bence . öle arkadaş olmaz olsun .

Yok artık konuşmam bı daha dün aradı uzun bı aradan sonra fakat acmadım telefonu açıpta onun hamilelik serüvenini dinlemek istemedim. bı gun bizde kavusunca evlatlarımıza bu günlere guler geceriz insallah

Bence o arkadasinla gorusmeyi kess cunku bebek olayinida gectim sen o kadar iylik yapmissin esinle beraber bu yaptiklarina karsi nankor olmamaliydi.en sevmedim insan nankor insann yoluna dewam et hic gorusme eger arkadasin yoksa ora kucuk bi yerse sosyal arkadas olarak kullan onuu...hakkediyoo bu insanlarr

Benimde uc yildir olmuyo tup yapturdim sonuc bekliyoruumm.bi arkadas var hastaneden tanidimm anne baba yok diye uzuldum konustum yardimci oldum bakiyom kiz isi dusunce ogrenmek istedini ogreniyo aramiyo sormuyo yine aradi bisi sormak icin acmadim mesaj atmis niye acmiyon kulakta sorun varmi diyee.ve catliyoo benim bebe ondan once olcak diye ya herneyse bu cekememez insanlar her yerdeer..bide cok akilli zannediyolarya kendilerinii pesss

Bence o arkadasinla gorusmeyi kess cunku bebek olayinida gectim sen o kadar iylik yapmissin esinle beraber bu yaptiklarina karsi nankor olmamaliydi.en sevmedim insan nankor insann yoluna dewam et hic gorusme eger arkadasin yoksa ora kucuk bi yerse sosyal arkadas olarak kullan onuu...hakkediyoo bu insanlarr

Valla dediğim gibi konuşmayı düşünmüyorum. zaten o ilçede oturuyor görüşme durumumuzda yok ama diyorum ki inşallah hamile kalırsam özellikle arayıp beni cok kırdığını söylemek istiyorum sonra bı diyorumki bosver gitsin. Bakalım zaman ne gostericek.

Benimde uc yildir olmuyo tup yapturdim sonuc bekliyoruumm.bi arkadas var hastaneden tanidimm anne baba yok diye uzuldum konustum yardimci oldum bakiyom kiz isi dusunce ogrenmek istedini ogreniyo aramiyo sormuyo yine aradi bisi sormak icin acmadim mesaj atmis niye acmiyon kulakta sorun varmi diyee.ve catliyoo benim bebe ondan once olcak diye ya herneyse bu cekememez insanlar her yerdeer..bide cok akilli zannediyolarya kendilerinii pesss

Malesef hep karsilasiyoruz boyle insanlarla. İnşallah sonucunu ne zaman öğrenirsin. Allahım gönlüne gore versin senin ve hepimizin.

Arkadaslar benim bugün aşılamadan sonraki 19.gunüm ve hala test yaptırmadım regl olucak gibi agrilarim var cok korkuyorum test yaptırmaya . Şimdi ben 19. Gun deyince belki itici gelebilir zaten gecmis neyi soruyorsun diye . Benim jelim dün bitti Dr nin dediğine gore daha bugün gecmis sayılıyormuş. Agrilarim var gercekten korkuyorum su anki tek belirti regl olucakmisim gibi ağrılar. Buna rağmen umutlanmalimiyim . Zaten yarın test yaptırırım eğer bu gun olmazsam Allah yardımcım olsun. Hepimizin de. Suan psikolojim altüst durumda.

Arkadaslar benim bugün aşılamadan sonraki 19.gunüm ve hala test yaptırmadım regl olucak gibi agrilarim var cok korkuyorum test yaptırmaya . Şimdi ben 19. Gun deyince belki itici gelebilir zaten gecmis neyi soruyorsun diye . Benim jelim dün bitti Dr nin dediğine gore daha bugün gecmis sayılıyormuş. Agrilarim var gercekten korkuyorum su anki tek belirti regl olucakmisim gibi ağrılar. Buna rağmen umutlanmalimiyim . Zaten yarın test yaptırırım eğer bu gun olmazsam Allah yardımcım olsun. Hepimizin de. Suan psikolojim altüst durumda.
hayırlısı olsun canım gusel haberlerını beklıyoruz

arkadaslar benim bugün aşılamadan sonraki 19.gunüm ve hala test yaptırmadım regl olucak gibi agrilarim var cok korkuyorum test yaptırmaya . şimdi ben 19. Gun deyince belki itici gelebilir zaten gecmis neyi soruyorsun diye . Benim jelim dün bitti dr nin dediğine gore daha bugün gecmis sayılıyormuş. Agrilarim var gercekten korkuyorum su anki tek belirti regl olucakmisim gibi ağrılar. Buna rağmen umutlanmalimiyim . Zaten yarın test yaptırırım eğer bu gun olmazsam allah yardımcım olsun. Hepimizin de. Suan psikolojim altüst durumda.

inşallah olmazsın canım o gebelik belirtileridir adetle aynı ne de olsa.bende cuma günü olcam ilk aşılamamı sonra ayın 30 unu kim bekler bakalım :18:

inşallah olmazsın canım o gebelik belirtileridir adetle aynı ne de olsa.bende cuma günü olcam ilk aşılamamı sonra ayın 30 unu kim bekler bakalım :18:

Canım inşallah dediğin gibidir. Allah sanada kolaylıklar versin beklemesi gercekten zor. İnşallah güzel sonuçlanır tedavin.

Arkadaslar benim yarın aşılamadan sonraki 20. Gunüm olucak inşallah ve yarın test yaptırmaya karar verdim artık. Sabah esimle birlikte erkenden gidip kan vericem.öğleden once sonucu yazarım. İnşallah hayirlisiyla olumlu sonuçlanır.

canım ok sevindim Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin hiç bir iş yapma prensesler gibi dinlen bol bol ve iyi şeyler düşün yine yaz burdan olanları

insallah canım sende guzel haberler alırsın.yazını okudum ve cok uzuldum.Kendı yasadıklarım aklıma geldı.Demekki herkes aynı davranıyo bu konuda.Benım 11 yıldır bebegım olmuyo ve bu konuda sureklı doktordayım caba verıyorum.Arkadaslarım herkes bılıyo ama nedense sureklı benım yanımda ne kadar sanslısın cocuk bakmak cok zor sen rahatsın dıyıp duruyolar.Gecenlerde basıma gelen olayı anlatayım.2 ay once bebegı olan bı arkadasım benım onumden bebegını arabayla gecırırken yuzunu kapattı kacırdı benden cocugu ve hala aynı davranısı yapıyo.Ben bı anlam veremıyorum ve cok uzuluyorum.Ben cocukları cok sevıyorum ama herkez bana acı cektırmeye calısıyo.Yarın 2.asılamam olucak allahım ınsallah bana bu mutllugu yasatır.ve artık yuzum guler...

Allah yardımcımız olsun canım benim gözlerim doldu yazını okurken. Malesef insanlar çocukları olunca çektikleri acıyı unutuyolar. Ben de 2 senedir evliyim bebek için uğraşıyoruz daha çok olmadı ama 31 yaşında olduğum için korkuyorum. Kimseye demiyorum olmuyo diye. Beni en çok bebek için sıkıştıran eşimin bi akrabasının evlendikten sonra 5 yıl çocuğu olmadığını öğrendiğimde çok şaşırdım. Kendisi bana çektiği acıyı anlattı İnsanlar sorduğunda ne kadar kötü hissettiğini anlattı. Ama sağolsun kendisi beni hiç boş geçmiyo. Her gördüğünde niye yapmıyosun diyo Ben de diyorum ki haşa ben mi yapıyorum? Allah veriyo. Ama aynı tas aynı hamam. Ben şimdi bile kimseye sormuyorum çocuk düşünüyo musunuz veya niye yapmıyosunuz diye üzmemek için. Ama insanlar kendi acılarını çok çabuk unutuyolar malesef. Ama güçlü olmak lazım. Allahım vereceği zamanı bilir. Çok zor. sayfalarca yazsam anlatamam. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Tez zamanda isteyen herkese versin inşallah.

Back
X