2,DEFA İŞ İĆİN CAGRİLMAK İSE ALİNACAGİNİZ ANLAMİNAMİ GELİR ?

SUNAY_12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
166
142
18
47
Merhabalar.konu basligindanda anlaşıldığı gibi iş basvubaşvurusunda ilk görüşme İ.kaynaklari ile yapıldı .4 gün aradan sonra tekrar çağırılırsaniz Genel Müdür ile görüşmek için bu yeniden değerlendirme mi demek ? Yoksa ise alinacaginiz mi anlamına gelir ( idari bölüm)..(bir yakınım için soruyorum)..

Çok iş değiştirdim. İkinci sefer cagirdiklarinda ise giriş evraklarını veriyorlar genelde.
Ama sizinkisi belki çok başı olan bir yerdir. Yani onay mulakati yapan kişiye birakilmadiysa belki o onca başvurunun arasından gerçekten kayda değer olan birkaç kişiyi seçmiştir. Onlar arasındaki seçimi de genel müdüre bırakmıştır.
Umarım hayırlı sonuçlanir arkadaşınız için.

Merhabalar.konu basligindanda anlaşıldığı gibi iş basvubaşvurusunda ilk görüşme İ.kaynaklari ile yapıldı .4 gün aradan sonra tekrar çağırılırsaniz Genel Müdür ile görüşmek için bu yeniden değerlendirme mi demek ? Yoksa ise alinacaginiz mi anlamına gelir ( idari bölüm)..(bir yakınım için soruyorum)..
Olumlu gibi görünüyor. Alacaklar bence.

Bu tamamen firmanın kurumsallığı ve işleyişi ile bağlantılı müdür görüşecekse insan kaynakları için olumlu ama son kararı müdür verecek demektir muhtemelen olumlu yada olumsuz olması müdürle görüştükten sonra belli olacak.

Yeniden değerlendirme ve fiyat pazarlığı yapılabilir yada diğer adaylar arasından seçilmiş kişilerden biri olabilir,son karar verilecektir bunun için çağırılmış olabilir.

Genelde evet.. bi kez basima geldiki cagrildim gittimde alinmadim..?az kufretmedim ve yuzlerine saydirdim:) almicaksaniz ne diye oralara yordunuz beni dedim:))

Hiç umduğumuz gibi değil sadece 5 adaydan biriymiş tekrar eleme varmış ,(biz en fazla 2_3 adaydır elemede olsa diye düşünmüştuk)2_3 gün içinde olumlu olursa yine haber vereceklermis görüşme için..

kurumsal şirketlerde bazen üç defa da görüşmek gerekebilir,benim eşim mühendis iş başvurusu süreçlerinde aynı şirketle dört defa farklı kişilerle bile görüşmüştü. Henüz işe alınacağınız garanti değil ama görüşmeler iyi gidiyor belli ki,devam ediliyor.

Back
X