Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz için takviyeler kullanınMerabalar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim bunun için ne yapmalıyım neden böyle oluyor geçen ay hayıt tohumu kullanmıştım sizce bu ay tekrar kullanmalı mıyım
Nasıl takviyelerEşiniz için takviyeler kullanın
Bitkisel yada ilaçlı keçiboynuzu vs sperm kalite artrici araştırın kimyasalı sperm güçsüz kalıyor diye biliyorum yumurtaya yapisip kalırmış sperm o yüzden pozitif çıkarmışNasıl takviyeler
Bunu nereden biliyorsunuz dr mu dediBitkisel yada ilaçlı keçiboynuzu vs sperm kalite artrici araştırın kimyasalı sperm güçsüz kalıyor diye biliyorum yumurtaya yapisip kalırmış sperm o yüzden pozitif çıkarmış
Ablamda yaşandı ilk gebeliği kimyasal di dr demiş ona sperm yumurtaya yapisiyor içeri giremiyor ama beta yükselme yapıyor sonra zaten adet gibi atılıyor demişti oradan aklımda diğer ay hamile kaldı yegenimBunu nereden biliyorsunuz dr mu dedi
Bende çok kimyasal yaşadım eşim test vermişti sorun yoktu dr hiç es kaynaklı olacağından bahsetmedi
Beta yükselisi döllenme sonrası oluyor biliyorumAblamda yaşandı ilk gebeliği kimyasal di dr demiş ona sperm yumurtaya yapisiyor içeri giremiyor ama beta yükselme yapıyor sonra zaten adet gibi atılıyor demişti oradan aklımda diğer ay hamile kaldı yegenim
Şuan 3 yaşında![]()
Bizce şaşırmıştık yapisip kalınca da yükselme yapıyormuş ama tabi öyle 500 1000lik yükselmeler değil minik minik çoğu insan farketmezmiş bile öyle olurmuş ta ablamin 8di betası sonra sıfırlandı adet oldu düşün yükselmediBeta yükselisi döllenme sonrası oluyor biliyorum
Sperm yumurtaya giremezse döllenme de olamaz
Şaşırdım sun
AnladimBizce şaşırmıştık yapisip kalınca da yükselme yapıyormuş ama tabi öyle 500 1000lik yükselmeler değil minik minik çoğu insan farketmezmiş bile öyle olurmuş ta ablamin 8di betası sonra sıfırlandı adet oldu düşün yükselmedi
Merabalar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim bunun için ne yapmalıyım neden böyle oluyor geçen ay hayıt tohumu kullanmıştım sizce bu ay tekrar kullanmalı mıyım