Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim de bunun nedenini doktorlar söylemiyor 1 buçuk yıllık evliyim bunun için napmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz hangi testleir yapmam lazım
Bu süreci iyi bilirim bnde yaşadım ve ilkinde puhtılaşma verdim ikincidede olunca kromozom testi verdik eşimle herşey normal geldi kadın doktoruna gidip güzel bir muayene oldum gene temiz baskıdan sıkılmıştım eşimde çok istiyor son kimyasaldan sonra beslenmeye dikkat ettim hurma yedim okuyup okuyup her hurmaya bir yasin allaha dua ettim bence zamanı o seçiyor ve elimden geleni yapıp tevekkül ettim sakın başka yerlere hacılara hocalara gitme dua et allaha bırak sadece emin ol olacak ben kimyasaldan 3 ay sonra gebe kaldım suan saglıklı ilerliyor hamd olsun allahın elindeyiz bunu unutma bazen ne yaparsan yap olmaz bazen allah ol der olmayacak olanın bile oluverir o güzel kalbini ferah tut ve suna emin ol bunları yaşayan sadece sen degilsin