Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testi ozelde mi devlette mi yaptirdiniz hangi bölüme gitmem gerekiyorHemen genetik test yaptır canım. Benim de 2 düşüğüm vardı yaptırdım pıhtılaşma çıktı. Meğer düşükler ondan oluyormuş. Hamile kalır kalmaz iğneye başlamam lazım
Devlette ucretsiz miÖzelde pahalı yapıyolar ben devlete gittim eşimle. Ondan da kan aldılar bir trombofili paneli yaptırıyosun bide kromozom analizi. 1 ayda çıkıyor trombofili. Genetik bölümden randevu almanız gerekiyor
Peki size doktorlar hic bisy demedi miBenimde ard arda değilde 1 sene arayla iki kez kimyasal gebelik geçirdim bende yaptırıcam gereken testleri
Evet ücretsizDevlette ucretsiz mi
Yok normal dedi bu durumlarPeki size doktorlar hic bisy demedi mi
İnşallah sağlıklı bur sekilde hamile kalmayi nasip eder allahim bizeYok normal dedi bu durumlar
Amin inşalahhhİnşallah sağlıklı bur sekilde hamile kalmayi nasip eder allahim bize
Kimyasal gebelik geçirdiğiniz de rahim duvarı kalınlığınız nasıldıMerhaba hanımlar beş aylık evliyim cocuk istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrar testlerim pozitif çıktı daha sonra onunda kimyasal olduğunu öğrendik benim gibi ard arda kimyasal yaşayanlar neler yaptiniz hamile kalabildiniz mi.
Ben geçirdikten sonra değerim 4 e düştü o zaman rahim duvarına baktı doktor incelmiş demiştiKimyasal gebelik geçirdiğiniz de rahim duvarı kalınlığınız nasıldı