2. deneme sonuç negatif sebep yok..

yureginesor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
45
0
36
Samsun
Sayın Hocam, ben Nisan 2010 ve Mayıs 2011 tarihlerinde Ankara ve Samsun'da 2 Tüp bebek denemesi yaptırdım. Her ikisi de başarısız oldu. Sebebi konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Genetik testi de yaptırdık sadece tedavi sırasında prolaktin değerlerim normal markırların 3-4 kat üzerinde çıkıyordu ve bunun normal olduğu söylendi. Ben polikistik over eşimde ise sperm sayısı 6 milyon civarında aşılama da olmaz denildi. 6 yıllık evliyim. 30 yaşındayım.Ailemde benim gibi infertil kimse yok.
Bu negatif sonuçların nedenleri konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kolaylıklar diliyorum..

Son düzenleme:
merhaba öncelikle geçmiş olsun başarsız denemeleriniz sebebini buradan söylemek çok kolay değil. evet tüp bebek tedavisine ihtiyacınız var iyi hazırlıklar yapılmalı birkere prolaktin değerinizin çok yüksek olduğunu söylüyorsunuz, bunun normale çekilmesi çok kolay bir tedavi. poliktik hastalık çok özellikli bir durum fiziki olarak da yumurtalarınızı hazırladığımız gibi sizi hazırlamalıyız. eşinizin sperm değeri sadece sayısal değil yapısal olarak da dikkatli incelenmelidir. eğer 3. bir deneme için kendinizi haızr hissediyorsanız en azından fırsat yaratıp görüşmeye mutlaka gelin. sizin için yapacaklarım olduğuna inanıyorum. görüşmek dieğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…