2. denemedeyim ve yarın yumurta toplama işlemim var dualarınıza ihtiyacım var.....

siber

ya rabbi çok şükür...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
241
0
96
Ankara
2. denemedeyim ve yarın yumurta toplama işlemim var dualarınıza ihtiyacım var bu yolda emek sarfeden herkesin allah yardımcısı olsun

hayırlısı cnm inşallah güzel haberler alırsın. ben de yeni atlattım o dönemleri nasıl geçti valla anlamadım. günler akıp geçiyo cnm. sen kendini hiç yorma ve olumsuz düşünme

canım Rabbim bebişlerine güç kuvvet versin versinki en kaliteli embriyolarım gelişsin ve transferinde sana sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhh

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu denemede sana hayırlı, sağlıklı evlat(lar) nasip etsin.

canım tüm dualrım seninle herşeyin hayırlısı
inşallah bebişlerine kavuşacaksın bu sefer

dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ben inanıyorum çok iyi sayıda yumurta ve çoğuda kaliteli yumurtalar çıkaracaksın. Bu mübarek günlerin hayrına Allah inş. yüzümüzü güldürür. Sana şimdiden başarılar diliyorum , Allah yardımcın olsun.

Dualarımın hepsini sana verdim gitti canım.İnşallah her şey gönlünce olur.İnşallah bu son denemen olur da alıverirsin artık bebeişlerini kucağına..

teşekkürler arkadaşlar yumurtalar toplandı allaha çok şükür sırada transfer var inşallah herkesin dileği kabul olur.

Siber cim yumurtalar toplanmış. Yarısı halloldu sayılır. Transferininde olumlu geçeceğini düşünüyorum. Moral olarak kendini hazırla. ıyi düşün ki herşey yolunda gitsin. Dualarımız seninle ve Mücadele veren bütün kardeşlerimizle :Saruboceq:

Allah dualarını kabul etsin arkadaşım,ınşallah bu son denemen olur,bu denemede evlatlarına kavuşursun.:Saruboceq::Saruboceq: Dualarımız seninle...

canım arkadaşım bende senin gibiyim

benimde 2 denemem ama tak farkımız benim aşılama oldu 13 gün sonra her şey belli olucak..

inşallah ben ve sen güzel haberleri veririz ve sayfa sayfa hamileyiz diye yazarız....

inşallah şu mübarek gün dualarımız kabul olurr

siber ve bebegem inş güzel haberlerinizi alırızz ve çoçuklarınıza hayırlı bi şekilde kavuşursunuzzz.

Back
X