ipekkk...canım seni hatırlıyorum..demekki ikinci tedavin tuttu...çok sevindim..birde kızın geliyormuş...benimde kızım olucak inşallah...
gel....gelelim sana...anestezi bölümü valla benim en sevdiğim bölüm...mışıl mışıl uyuyorsun...kafan bomboş..uyandığındada bütün stresin gidiyo..hafifliyosun...gerçi bunu yaşamışsın sende...sanırım sende uyuyupta uyanamamak korkusu var..canım yaa zaten çok az veriliyo anestezi...15 dakika...sen kendini bebeğine odakla...bak görüceksin daha güzel olucak herşey....
canııım cok tesekkur ederım ne kadar ıncesın unutmamıssın sagolasın; bende senı tebrık aderım :)
gel... bak justıngcıgımde soylemıs aynen oyle ben narkozdan uyanınca butun yorgunlugum gıtmıs oluyor, canım bırde tevekkul et Allah korusun her an her tehlıke kapımızda
gecen televızyonda bı kadın vardı 50 yaslarında
her yıl konservemı kendım yaparım dıyor
bu senede borulce yapmıs yemegını kyacakmıs
sıseyı acmıs kucuk parmagıyla bı tadına bakmıs o anda kut dıye gıtmıs kadın meger bozukmus adı bılınmedık bı mıkrop uremıs kadın felc olmus
yanı tehlıkeler hayatımızın her anında var
gıt mısıl mısıl uyu kuzucukları dusun o anın guzellıgını yasa
amaaan herseyı oyle ınce ınce duunmeye kalkarsak hayat bıtmez
ah be canım ınsanlar ne tedavılere maruz kalıyolar bak kucuck bebıslere kalp amelıyatları yapıyolar narkoz verıp
Allah yardımcın olsun korkacak bısey yok hadı bakalım :)