• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 diyet yoldaşı arıyorum

guler100

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.133
25
358
Arkadaşlar daha önce bu forum sayesinde 13 kilo vermiştim. Şimdi 2 diyet arkadaşı arıyorum kendime. kilom 72 idi en son. kilosu yakın olan arkadaşlar ile kuralım grubumuzu ve şartlarımızı. Kilo takibini whatsup tan daha ulaşılabilir ve kolay olduğu için uygun buluyorum. birbirimizi uyararak 3 4 ayda ideal kilomuza gelmek benim düşüncem.:KK49:
BEN VARIM DİYEN VAR MIII:halay:

Bu da ay ay kg çizelgem
20161201_225735_1.jpg

Son düzenleme:
Ben de bunu istiyorum sırf bu yüzden, bir anda nasıl bu kiloya geldim! diyenler grubunu kurdum, istersen bakabilirsin..Benim motivasyonla kilo vermem lazım, bir anda 69 kilodan 77 oldm, yardımcı olalım birbimize? Nerden başlamalı ne yapmalı konusunda hemfikir kalalım ve hep iletişimde olalım.. Hadi Güler yılın son ayına bir başlangıç yapalım ve başlayalım hedefim 65!

Bende şimdi sana yazdım :)) evet destek olalım ama benim foruma girmek .çok vaktimi alacak çoluk çocuk derken vakit kalmıyor pek benimde ilk hedef 65 sonra 60 tabiki :)

o tür diyetlere karşıyım şahsen. belki kg verme durduğunda değişik diyetler uygulanabilir tabiki ama ben kalıcı olsun istiyorum
Anladım canım .ben 4 5 ay kadar önce normal diyetle 15 kilo vermistim.hemde 1 ayda.sağlıklı beslenerek ve spor yaparak .herseyden de yiyordum.seker beyaz ekmek vs hariç .ama hamilelik girince araya yine kilo almıştım .simdi önce bu hurma diyetini 1 hafta kadar yapıp ,sonrasinda normal diyetle kilomu sabitleyebilirim diye düşünüyorum .denemeye değer :)

Beraber yapaabiliriz ben 76 kiloyum ve nisan ayna kadar 60 olmak istiyorum

Anladım canım .ben 4 5 ay kadar önce normal diyetle 15 kilo vermistim.hemde 1 ayda.sağlıklı beslenerek ve spor yaparak .herseyden de yiyordum.seker beyaz ekmek vs hariç .ama hamilelik girince araya yine kilo almıştım .simdi önce bu hurma diyetini 1 hafta kadar yapıp ,sonrasinda normal diyetle kilomu sabitleyebilirim diye düşünüyorum .denemeye değer :)
tebrikler güzel k,lo vermişsin darısı bana inşallah. evet o zaman metabolizmayı uyarmak için deneyebilirsin inşallah başarılı olur

Aynen beraber yapalım ama hurma diyeti dışında birşey takip edelim kızlar ben de insülin direnci riski var ondan şekerli birsey tüketmek yerine daha çok sağlıklı bir diyet ama kısa sürede çözüm alabileceğimiz bişey istiyorum, başka ne fikriniz var?

Merhaba bende whatsapptan daha düzgün ilerleyeceğini düşünüyorum.şartlarım sana uyar mı bilmiyorum ama bende isterim.

Şartların nedir :))
Amaç kg vermek ne şekilde olursa olsun yeterki motive edelim birbirimizi. Çok sevindim sonunda arkadaş bulduğuma

Back
X