o tür diyetlere karşıyım şahsen. belki kg verme durduğunda değişik diyetler uygulanabilir tabiki ama ben kalıcı olsun istiyorumKızlar hurma diyeti varmış 1 haftada 8 kilo
Uygulayan varmi????
Anladım canım .ben 4 5 ay kadar önce normal diyetle 15 kilo vermistim.hemde 1 ayda.sağlıklı beslenerek ve spor yaparak .herseyden de yiyordum.seker beyaz ekmek vs hariç .ama hamilelik girince araya yine kilo almıştım .simdi önce bu hurma diyetini 1 hafta kadar yapıp ,sonrasinda normal diyetle kilomu sabitleyebilirim diye düşünüyorum .denemeye değer :)o tür diyetlere karşıyım şahsen. belki kg verme durduğunda değişik diyetler uygulanabilir tabiki ama ben kalıcı olsun istiyorum
tebrikler güzel k,lo vermişsin darısı bana inşallah. evet o zaman metabolizmayı uyarmak için deneyebilirsin inşallah başarılı olurAnladım canım .ben 4 5 ay kadar önce normal diyetle 15 kilo vermistim.hemde 1 ayda.sağlıklı beslenerek ve spor yaparak .herseyden de yiyordum.seker beyaz ekmek vs hariç .ama hamilelik girince araya yine kilo almıştım .simdi önce bu hurma diyetini 1 hafta kadar yapıp ,sonrasinda normal diyetle kilomu sabitleyebilirim diye düşünüyorum .denemeye değer :)
Özel msj attımBeraber yapaabiliriz ben 76 kiloyum ve nisan ayna kadar 60 olmak istiyorum
Merhaba bende whatsapptan daha düzgün ilerleyeceğini düşünüyorum.şartlarım sana uyar mı bilmiyorum ama bende isterim.Arkadaşlar hala bulamadım kendime diyetdaş
Merhaba bende whatsapptan daha düzgün ilerleyeceğini düşünüyorum.şartlarım sana uyar mı bilmiyorum ama bende isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?