17 yasinda bir kizim sigara ictigim icin cigerlerim iltihap kapmisti Allaha sukur gecti bidaha cigerlerime agri girdi gogus bolgem cok açıyordu doktora gittim yok dedi iyisin dedi birseyin yok dedi bana ama simdi ayni sekilde gogusume okadar cok agri giriyor ki anlatamam 2-3 au sonra oluyor balgam tukurup duruyorum gogus bolgem nefes aldikva aciyor oksurup duruyorum nefesim daraliyor bazen kalbim sıkışır gibi oluyor acaba yine mi cigerleirm iltihap kapti veya sadece piskolojik bisi mi ?
17 yasinda bir kizim sigara ictigim icin cigerlerim iltihap kapmisti Allaha sukur gecti bidaha cigerlerime agri girdi gogus bolgem cok açıyordu doktora gittim yok dedi iyisin dedi birseyin yok dedi bana ama simdi ayni sekilde gogusume okadar cok agri giriyor ki anlatamam 2-3 au sonra oluyor balgam tukurup duruyorum gogus bolgem nefes aldikva aciyor oksurup duruyorum nefesim daraliyor bazen kalbim sıkışır gibi oluyor acaba yine mi cigerleirm iltihap kapti veya sadece piskolojik bisi mi ?
İnsan psikolojık balgam atarmı ya...
zaturre olmuş olabilirsin hemen tedavi için dr görünmen lazım beş dakıkalık film ile çıkar sonuç.
Çok geçmiş olsun bende yaşadım aynı olayı sigarayı bıraktım o yuzden.
Yok canim burasi avrupa 5 dk da cekerler mi 1-2 gun bekliyorsun hastahanede sira col uyuzlar :))
avrupamı eeee avrupada insan sağlığı daha muhım bence...
bizim burda bile akcier filmi bes dakıkada cıkıo
o zaman 1.2 gün bekle
sağlığın muhımse tabi..
Bir kac gun bekleyim gecmez se giderim ya(
walla balgamm varsa ateş gelicek arkasından sonrası malum
cigerlre inen balgam ve zaturre hatta tüberkiloza bile cevirebilir.
siz bilirsiniz..
keçi boynuzu kürünü netten bakıp yapın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?