• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 dknizi bana ayirimisiniz lutfen :((

Ellann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
7
0
6
İsveç
17 yasinda bir kizim sigara ictigim icin cigerlerim iltihap kapmisti Allaha sukur gecti bidaha cigerlerime agri girdi gogus bolgem cok açıyordu doktora gittim yok dedi iyisin dedi birseyin yok dedi bana ama simdi ayni sekilde gogusume okadar cok agri giriyor ki anlatamam 2-3 au sonra oluyor balgam tukurup duruyorum gogus bolgem nefes aldikva aciyor oksurup duruyorum nefesim daraliyor bazen kalbim sıkışır gibi oluyor acaba yine mi cigerleirm iltihap kapti veya sadece piskolojik bisi mi ?

Son düzenleme:
Canım direk buraya konu açacağına acile gitseydin sorunun ne olduğunu net öğrenirdin?
biz nerden bilelim ne olduğunu :26:

Ne kadar sigara iciyordun ki boyle.usutmus olmayasin.
Anneni de al adam gibi dr a git.sakaya gelmez bu is.

17 yasinda bir kizim sigara ictigim icin cigerlerim iltihap kapmisti Allaha sukur gecti bidaha cigerlerime agri girdi gogus bolgem cok açıyordu doktora gittim yok dedi iyisin dedi birseyin yok dedi bana ama simdi ayni sekilde gogusume okadar cok agri giriyor ki anlatamam 2-3 au sonra oluyor balgam tukurup duruyorum gogus bolgem nefes aldikva aciyor oksurup duruyorum nefesim daraliyor bazen kalbim sıkışır gibi oluyor acaba yine mi cigerleirm iltihap kapti veya sadece piskolojik bisi mi ?

göğüs hastalıklarına gitsen iyi olur,aramızda doktor bile olsa yardımcı olamaz uzaktan

İnsan psikolojık balgam atarmı ya...

zaturre olmuş olabilirsin hemen tedavi için dr görünmen lazım beş dakıkalık film ile çıkar sonuç.

Çok geçmiş olsun bende yaşadım aynı olayı sigarayı bıraktım o yuzden.
:5::5::5::5:

Gunluk 2 paket icerdim 2 ay once cogerlerim iltihao kapinca biraktim arada icerdim ama geri gelme riski yuksrk ti cunku bqya buyuk bir iltihap di ondan

İnsan psikolojık balgam atarmı ya...

zaturre olmuş olabilirsin hemen tedavi için dr görünmen lazım beş dakıkalık film ile çıkar sonuç.

Çok geçmiş olsun bende yaşadım aynı olayı sigarayı bıraktım o yuzden.
:5::5::5::5:

Yok canim burasi avrupa 5 dk da cekerler mi 1-2 gun bekliyorsun hastahanede sira col uyuzlar :))

Yok canim burasi avrupa 5 dk da cekerler mi 1-2 gun bekliyorsun hastahanede sira col uyuzlar :))

avrupamı eeee avrupada insan sağlığı daha muhım bence...

bizim burda bile akcier filmi bes dakıkada cıkıo

o zaman 1.2 gün bekle

sağlığın muhımse tabi..
:ssz::ssz::ssz::ssz:

allah yardımcın olsun.bence acilen doktora gitmelisin gögüs hastalıkları bölümüne.o doktor bıseyın yok dedıyse baska bır doktora git bu sıkayetlerın ardında kesın bır sebep vardır ınsan durduk yere agrı cekermı .ihmal etme erken teshis önemli.

Bir kac gun bekleyim gecmez se giderim ya :((

walla balgamm varsa ateş gelicek arkasından sonrası malum

cigerlre inen balgam ve zaturre hatta tüberkiloza bile cevirebilir.

siz bilirsiniz..

keçi boynuzu kürünü netten bakıp yapın derim...

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

göğüs hastalıklarına gitmen lazım
acil hastası değilsin.
bizde de sistemin avrupadaki gibi olması lazım aslında gereksiz acile koşanların engellenmesi için.
mesela uzun süredir olan öksürük, balgam şikayetleri acil değildir.

Dogru soyluyor, ne bekliyorsun ki? Git bir film ceksinler, hatta balgam kulturu bile yapabilirler. Iki gun cok uzun bir sure, bir an once tedaviye baslaman lazim.

Back
X