2.doğum daha mı kolay oluyor?

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
2.kez anne olan arkadaşlar 2.doğum daha kolay oluyor diyorlar doğrumu.6 hafta sonra kızmetse 2.bebeğimi kucağıma alıcam ama ilk doğumumdan sonra korkuyorum.

SıLVER5 kolay olur diyorlar ama yaşamadım daha bilemeyeceğim ama az kaldı benim doğumdan sonra söyleyebilirim kaydirigubbakcemile3
sende mi kayseridesin? nerde yapacaksın doğumu? ben tekdende yapacağım. hangi doktora gidiyorsun? ilk doğumunu nerde yaptın? ay ne çok sordum kaydirigubbakcemile3

ay Kayseriden olduğuna çok sevindim.ben Cahit Gözüakça ya gidiyorum melikgazi hastanesinde yapıcam doğumu inşallah.ilk bebeğimdede doktorum Cahit beydi çok memnunum ben.o zaman öğretmenevinin yanındaki hunat ta idi orada yapmıştım doğumu.senin kaçıncı haftan?ayrıca sen de öğretmenmişsin nerde görev yapıyorsun?

sivasta görev yapıyorum
37 haftamdayım
ben de aytül hanıma gidiyorum tekden de
bugün inşallah gidip kızımı göreceğim, bakalım ne zman doğacak nazlı fıstık :)

sağlıkla doğsun inşallah.doğumdan sonra tecrübelerini duymak isterim benim de 2-3 haftam kalır o zaman

canım şubat anneleri tpiğine girersen bi hep oraya takılıyoruz doğum hikayemi de oraya yazarım inşallah okursun yerimseniben

tamam bakarım hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…