2.düzey ultrason fiyatları 2012

elmasmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
4
0
36
İstanbul
selam, ben 19+7 günlük hamileyim 2. düzey ultrason çektirmek için bir çok yer araştırdım ve sizlerle paylaşmak istedim.Sizlerinde varsa paylaşımlarınızı yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla paylaşalım.

Mecidiyeköy Çevre Hastanesi :350 TL. SGK Karşılamıyor.
Bağcılar Sefa Hastanesi : 20 muayne + 95 : 115 TL.
Büyükçekmece Kolan Hastanesi : 250 TL.
Şişli Teşhis Kliniği : 120 TL.
Ecomar ŞİŞLİ : 180 TL.

Ben şişli Teşhis Kliniğinde yaptıracağım 30.05.2012 akşamı size bilgi vereceğim.

canım ben şişlide özel bir muaynane de yaptırmıştım ama şöyle doktorun muaynesi 200 tl idi gittiğimde 1 ahfta sonra 2li test için çağırdı üçret almadı yani 200 vermiş oldum şimdi çapa medilef hastanesinde kontrole gidiyorum ve çok iyi doktorum fiyatı çok uygun özel olmasına rağman muayne 25tl normal doğum 300tl sezeryan 600tl isteğe bağlı sezeryan 1000tl nasıl süper hemde özel oda bende 3lü test istedi karşısında tomoçek diye klinik var oraya bağlı 150tl verdim 2 saat baktılar şuanda 23 haftalık hamileyim ikinci kızımı bekliyorum allah sağsalim doğmalarını nasip etsin ( AMİN)

Ben ilk kontrollerime medilife beylikdüzüne gidiyordum.Dr. memmun kalmadım.Ayrıca fiyatları çok uçuk.Örneğin sgk olduğum halde 2.li test için benden 160 tl. istedi.muayne ücreti de hariç.Ben ise 90 TL. yaptırdı. O nedenle bıraktım orayı.Benim de kızım olucak.Ben dün yaptırdım detaylı uyrasonu gayet sağlıklı çok şükür.Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah....

Ben ilk kontrollerime medilife beylikdüzüne gidiyordum.Dr. memmun kalmadım.Ayrıca fiyatları çok uçuk.Örneğin sgk olduğum halde 2.li test için benden 160 tl. istedi.muayne ücreti de hariç.Ben ise 90 TL. yaptırdı. O nedenle bıraktım orayı.Benim de kızım olucak.Ben dün yaptırdım detaylı uyrasonu gayet sağlıklı çok şükür.Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah....

canım valla benim gittiğim çapa medilife çok uygun fiyatları ve doktorum iyi memnunum yoğun bakım ünitesi herşey mevcut tavsiye ederim

canım valla benim gittiğim çapa medilife çok uygun fiyatları ve doktorum iyi memnunum yoğun bakım ünitesi herşey mevcut tavsiye ederim

bende oraya cocuk doktoru ve kulak burun bogaz ıcın gıdıyorum
ıkısıde cok ıyı doktorlar ve cok ılgılenıyorlar ama kalabalık bıraz
ve en onemlısı ıkısıde antıbıyotıge karsılar son care olarak goruyorlar:46:
konuyla alakasız ama hastaneının adını gorunce yazayım dedım:26:

canım mrb.beylikdüzünden memnun kamadıysan nereye gittin nerden memnun kaldın yazarsan sevinirim bende hastane doktor arayısı içerisindeyim.

Yenibosna Nisa hast. 142 tl ayrıntılı ultrason. Doktor Reyhan hanım kesinlikle mükemmel tavsiye ederim...

özel nisa hastanesi 157tl fiyat verdi. kontroller başka hastanede olunca kendi hastalarına farklı sanırım. kontrolleriniz burda mı yapılıyor diye sordu. gebelik takibim 500evler şafak hastanesinde yapılıyor ama sanırım onlarda cihaz mevcut değil nisa hastanesine yönlendirdi.

Back
X