2, düzey ultrason???

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
41
23, haftalık hamileyim ve geçen hafta dr 2, düzey ultrason istedi tam olarak ne bilmiyorum ama bebeğin sağlık durumunu onaylayıp teyid edicek bi incelemeymiş gittiğim hastanede bu işlem yapılmıyormuş en azından kadın doğumcuların bu onayı verme yetkileri yokmuş başka bi özel hastane söylediler ordada bu işlem için 200 tl istiyorlar bende devlet dairesiyle görüştüm onlarda bu işlem yapılıyormuş ve ücret talep etmediler şimdi yarına randevu aldım ama merak ediyorum daha önce bu görüntülemeyi devlet hastanesinde yaptıran varmı çevremde kimi duysam hem bu civarlardaki paralardan ve özellerden bahsediyolar acaba aynı işlem değilmiki?????

canım devlette yapılan aynı işlem.sadece devletten randevu almak çok zor olduğu için herkes özelde yaptırıyor.ben randevu almak istediğimde taa 2 aya gün vermişlerdi.mecburen yenibosna nisa hastanesinde 140 tl ye yaptırdım.
2.düzey usg, normal doktorların baktığı usg aletinin biraz daha gelişmişi.bebişin tüm organlarına tektek bakılıyor.kalpdeki kan akışı,damarları filan inceleniyor
nerde yaptırdığın hiç önemli değil,ama en önemlisi bu usg yi yaptırman gerktiği

çok sağol bugün gidip çektiricem bende devlet hastanesinde bakalım bi sürpriz olmazsa ücretsiz çekilecek inş bebeğimin sağlığı yerindedir

dün ultrasonum çekildi ço şükür erşey yolunda 2 hafta sonra raporunu kendi druma görtürücem ama hiçte öyle 3 boyutlu falan çekilmedi devlet hastanesi olduğundan sanırım

Back
X