2.Düzey Ultrason

resturker

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
4
0
6
35
İstanbul
Merhabalar.16 haftalık hamileyim.2.düzey ultrason hangi haftalarda yapılıyor? Farklı tarihler var internette. Bir de fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.Devlet hastanelerinde sıra bulmak zor.

arkadaş izmirdde olsan sana tavsiye edebileceğim doktor vardı bende ultrason çektirdim izmirde doktor hasan yıldıza,çok güzel bir cihaz fotoğraf gibi çıktı bebeğim şimdden kucaklamak istiyorum daha önceki hamileliğimdede girmiştim ultrasona ama böyle değildi cihazlar o zaman pek fazla bir şey görünmüyordu şimdi tüm bebek fotoğraf çektirmiş gibi çıkmış çok sevinçliyim cd aldım büyüyünce göstereceğim bebişiime hatıra olduçok fazla fiyat değil indrim yaptı bana doktorum çok iyidir ......İstanbulda da umarım bulursun böyle vicdanlı ve iyi bir doktor ......

Son düzenleme:
Çok teşekkürler ama İstanbul'da oturuyorum.Ben araştırmaya devam edeyim.Bebeğini en güzel şekilde kucağına alırsın inşallah :)

Çok teşekkürler ama İstanbul'da oturuyorum.Ben araştırmaya devam edeyim.Bebeğini en güzel şekilde kucağına alırsın inşallah :)

Canım bende 18 haftalık hamileyim.detatlı ultrason 19.20. Hafta da yapılıyor.Ben özel gaziosmanpaşa da yaptıracaktım fakat 230 istediler.İnternette bayağı bir araştırdım.kadnlarn çoğu bezmi alem vakıf gureba'ya bir profsre baktırmışlar.o da 50 lira alıyor.Ama bu adam işini iyi yapıyormuş.özel de o kadar para verdik bastan sagma yaptı demiş hanmlar.bende iki hafta sonra bezmi alem'de yaptıracağım.özeller 150 den aşağı yapmıyorlar.

Sanırım ben biraz kazıklandım. Benimki ,ileri yaş gebeliği olduğu için ,bu hafta yaptırmak zorunda kaldım.17.haftadayım.Maltepe'de bir profesöre gittim(perinolog). 300 tl verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…