Merhaba,
Kızıma Doç.Dr. Ahmet GÜL 2. düzey ultrasonda, "ARSA" teşhisi koydu amniyosentez önerdi, çok endişeliyiz 23.Hafta içerisindeyiz geçen hafta amniyosentez yaptırdık sonucu bekliyoruz, ARSA ile dünyaya gelen çoçuklarda ciddi sıkıntı oluyor mu? ARSA teşhisi konup sıkınıtısız yavrularına kavuşan var mı?
Teşekkürler...
Ben yanıt yazdım size. Gormussunuzdur sanirimMerhaba benimde çocuğuma ARSA konuldu ama kimse geri dönmemiş dogum yaptıktan sonra sikinti yasayan oldu mu acaba ben test yaptırmak istemiyorum ..
merhaba bize de aynı teşhis konuldu. nifty testi yaptık bi şey çıkmadı. başka bir profa gittik hiç önemsemedi. çok ciddi bir sorun değil, size de ayrıntılı baksak ya annede ya da baba da da çıkar dedi. içiniz rahat olsun test sonuçları da temiz geldiArkadaşlar ben de aynı durumdayım. Sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Lütfen
Merhabalar doğum yapmışsınızdır muhtemelen; ben de şuan sizinle aynı durumdayım arsa teşhisi konuldu nifty testim temiz. Çocuğunuz da bi sıkıntı oldu mu acaba? Çok teşekkürler şimdidenmerhaba bize de aynı teşhis konuldu. nifty testi yaptık bi şey çıkmadı. başka bir profa gittik hiç önemsemedi. çok ciddi bir sorun değil, size de ayrıntılı baksak ya annede ya da baba da da çıkar dedi. içiniz rahat olsun test sonuçları da temiz geldi
merhaba kızım 8 aylık oldu. 2 aylıkken çocuk kard. götürdük. arsa göremediler :) emin olmak içinbu ay tekrar gideceğiz. herhangi bir sorun yok , sağlıklı bir bebeğim var. korkmayınMerhabalar doğum yapmışsınızdır muhtemelen; ben de şuan sizinle aynı durumdayım arsa teşhisi konuldu nifty testim temiz. Çocuğunuz da bi sıkıntı oldu mu acaba? Çok teşekkürler şimdiden
Çok sevindim sizin adınıza; insan yine de tedirgin oluyor tekrar teşekkürlermerhaba kızım 8 aylık oldu. 2 aylıkken çocuk kard. götürdük. arsa göremediler :) emin olmak içinbu ay tekrar gideceğiz. herhangi bir sorun yok , sağlıklı bir bebeğim var. korkmayın
içinizi ferah tutun. Arkadaşımın bebeğinde de arsa var o da 8 aylık herhangi bir sorun yaşamadılar. teşekkür ederim :)Çok sevindim sizin adınıza; insan yine de tedirgin oluyor tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?