Canım bu 2. duzey ayrıntılı usgdn bahsedıosn dımı? Eger bıdah abaktrmak ıstersen kadıkyde sonomed var bende orda yaptrmıstım bır dosyanın ıcınde cd ve resımlerı vardı goruntulemede baya ıyı bı yer ben cok memnun kalmıstım dogurana kadr o resımlerı optum kokladımm:)))
Eşim istiyor bir kez daha,bende çok istiyorum ama görüntüden korktum açıkçası.Bebek iyice büyüdükçe belki düşünürüm,ama ikinci bir şoka hazır değilim: )Teşekkür ederim önerinize.Eğer bir daha düşünürsek aklımızda bulunsun.
Merhaba canım geçmiş olsun çok uyuz bir dr bozuntusuna denk gelmişsin.bu kişi normal doktorun değildi sanırım.benim drum perinatolog,detayl ultrasonu her dr layığıyla yapamıyor malesef.gördüğünü doğru yorumlamak ta ayrica bir uzmanlık alanıbence.tabi cihaz da önemli.istanbuldaysan sana tavsiyem rıza madazlı olacaktır.alaninda bir numaradır.ayrıca icinize sinmediği için vakit kaybetmeden isterseniz yeni bir usg cektirin rahatlayın derim ben.ayrica doktora neymiş sizin kilonuzdan Allah Allah münasebetsiz şey.
canım 2. düzey usg de zaten organlarını fln inceliyorlar..onlara ağırlık veriolar..sağlıklı olsun bebişin yeter..ben 32.haftamda 4 boyutlu ultrasona girdim..bebeğimin yüzünü çok net gördüm..cd resim de verdiler..bence sende biraz bekleyip 4 boyutlu ultrasona gir..zaten şimdi çok küçük..bişey anlamazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?