2.düzey usg'den pek memnun kalmadık..

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Arkadaşlar ya,o kadar zamandır heves ettik,gün geldi çattı hamd olsun.
Fakat renkli usg ile fazla bakmadı dr.Görüntü net değildi.Sürekli kilo sorunumu bahane etti dr.Fakat incelem yaptıkça 'rahat gördüğünü' falan söyledi.
Anladık dal gibi değiliz ama işte incecik kadınlara göre biraz daha usg'de bazı şeyler varsa (Allah korusun)görünme riski artar dedi.Bu dr'ların hepsi mi artist oluyor bilmiyorum.Belli bir müddet için onlara ihtiyacımız var diye kendilerini birşey sanıyorlar ayrıca.Soru sorunca hemen atağa geçiyorlar.Tuhaflar..Çok şükür olması gereken önemli yerleri net gördü hamd olsun.(MAŞALLAH)
ama sürekli morel bozdu,yüzde yüz görünmez,kilolu hamilelerde dahada artar vs.Bir kere dersin anlarım..Bahanesi oldu resmen bu durum..İki resim verdi elimize.Onlarda net değil.Sizinde renkli usg'den memnun kalmadığınız oldu mu?

Canım bu 2. duzey ayrıntılı usgdn bahsedıosn dımı? Eger bıdah abaktrmak ıstersen kadıkyde sonomed var bende orda yaptrmıstım bır dosyanın ıcınde cd ve resımlerı vardı goruntulemede baya ıyı bı yer ben cok memnun kalmıstım dogurana kadr o resımlerı optum kokladımm:)))

Eşim istiyor bir kez daha,bende çok istiyorum ama görüntüden korktum açıkçası.Bebek iyice büyüdükçe belki düşünürüm,ama ikinci bir şoka hazır değilim: )Teşekkür ederim önerinize.Eğer bir daha düşünürsek aklımızda bulunsun.

Ama buyudukce goruntu cok kıstlanıo ben bıle 20. haftamda gıtmstm bayaa adamdı yanı:)) Yanı hastanedekıyle ordakı cıhazlar farklı olabılr orası sadece goruntuleme merkezı o yuzden dedım:) Hatta ben dedımkı kadına okdr hosuma gıttıkı oyle gormek:)) Dedım 1 ay sonra tekrar gelsem gorebılrmıym dedıkı olmaz boyle goremezsın yanıı bılerek bu haftalarda yapıorz demıs ıdı:) Neyse canım aklında bulunsun ıste. Hayırlı dogumlar dılıorum

Merhaba canım geçmiş olsun çok uyuz bir dr bozuntusuna denk gelmişsin.bu kişi normal doktorun değildi sanırım.benim drum perinatolog,detayl ultrasonu her dr layığıyla yapamıyor malesef.gördüğünü doğru yorumlamak ta ayrica bir uzmanlık alanıbence.tabi cihaz da önemli.istanbuldaysan sana tavsiyem rıza madazlı olacaktır.alaninda bir numaradır.ayrıca icinize sinmediği için vakit kaybetmeden isterseniz yeni bir usg cektirin rahatlayın derim ben.ayrica doktora neymiş sizin kilonuzdan Allah Allah münasebetsiz şey.

Sanada merhaba pepuke.Normal dr umuz değildi canım evet.Cihaz için kalitesini baya bir övdü.En yüksek kalite vs..ama değil!Zor yakalıyor resimleri.Evet İstanbul'dayım.Eğer yaptırsak bile bebek biraz büyüsün isteriz.Ne olur ne olmaz net görüntü için.Teşekkür ederim tavsiyelerinize.
40 dk nın yarısı kilo muhabbetiyle geçti zaten,sanarsınız sedyelere sığmıyorum: )

canım 2. düzey usg de zaten organlarını fln inceliyorlar..onlara ağırlık veriolar..sağlıklı olsun bebişin yeter..ben 32.haftamda 4 boyutlu ultrasona girdim..bebeğimin yüzünü çok net gördüm..cd resim de verdiler..bence sende biraz bekleyip 4 boyutlu ultrasona gir..zaten şimdi çok küçük..bişey anlamazsınız..

Tabi ki sağlıklı olması en büyük şans ve güzellik hamd olsun çok şükür,ama en azından hiç bulaşmasınlar böyle renkli resimlere.İnsanla dalga geçer gibi,çok değişik bir resimi verdi elimize dr..En azından 'renkli usg mevcut değil,sadece organlara bakıyoruz'deselerdi..İnsanı hayal kırıklığına uğratıyorlar.Sağlığının yanında insan meleğinin dünyalara değer yüzünüde merak ediyor.Çok ayıp ediyorlar böyle hizmet verenler.

Bu arada eğer gene dört boyutluya girecek olursam bende 30 lu haftaları bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…