Bebek İkinci El 2.el az kullanılmış markalı bebek ürünleri...

Zapp extra ana kucağı adaptörü 45 tl..
image.webp
image.webp

Philips Avent SCF312/60 elektrikli-pilli-manuel Göğüs pompası set halinde 120 tl..
Baby me Göğüs pedi 20-25 adet
Baby me süt saklama poşeti 10-12 adet
Pompanın biberonu çok kullanıldığı için onun yerine hiç kullanılmamış 2 boy via kap veriyorum.daha sonra mama kabı olarakda kullanılıyor.göğüs pompasının mühürlü poşetinde hiç kullanılmamış parçaları mevcut alan kişi onları takarak yepyeni bir pompa sahibi olacak.pil aparatı,manuel aparatı hiç kullanılmadı.

bu ürün satıldı mı

İNTEX ŞİŞME OYUN PARKI..-35 tl

Yepyeni,bütün aksesuarları tamdır,şişme olduğu için bebeğe zarar verecek biryeri yok,güvenle oynayabilir.kullanılmamış yedek yama için yapıştırma parçası beraber gönderilecektir.
Bu begendim takas düşünürsünüz. ?

KIZ BEBEK HASTANE ODASI SÜSLEME SETİ..-90 tl

Doğumda hastane odası süslemesinde kullanıldı.süsleme için gerekebilecek bütün aksesuarları ve parçaları tamdır.anne yatağı ayak ucu süsü,bebek yatağı giydirme tülü,kapı süsü,2 adet uzun maşallah,kullanılmamış beyaz ve pembe toplam 14 adet balon,2 adet sepet ve 50 adet hediyelik bebek sabunu(fazla yaptırmıştım)

Merhaba,

Süsler satılmadıysa ilgileniyorum ama sadece anne ve bebek yatak süsleme olanları ile sepet, kapı süsü v hediyelikleri hazır bu şekilde size de uygun mu?

Fisher price çift yönlü otomatik salıncak 130 tl...

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39 KB · Görüntüleme: 74
MAMAS&PAPAS URBO 2 - 650 TL

image.webp

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
Ürün sınırlı üretilen renk serisidir.Ürünün herhangi bir arızası vs.yoktur,sadece kullanıma bağlı olan deforme vardır,resimlerde de görüldüğü üzere tertemiz,ürünün özellikleri linde mevcuttur.oturma kısmından çıkan sinekliği,yağmurluğu mevcuttur.80 tl ye aldığım bardaklık ve 70 tl ye aldığım adaptörüde yanında veriyorum.izmir içi elden teslim tercihimdir.

http://www.babymall.com.tr/mamasand...m=cpc&utm_source=akakce&source=mobil&v=1.10.7

Back
X