2.el eşyalarımı nerede satabilirim?

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
96
İstanbul
Yıldız kızlar merhaba evde kullanmadıgım, kullanmadıgım için eskimeyen kıyafetlerim var bunları internette ücretsiz üyelik ve ilan ile satmak istiyorum. bildiginiz guvenilir siteler var mı arkadaslar ??

kk de satabilecegin bir yer vardır belki cocuk kıyafetleri icin var neden sende satamayasın neler var satmak istedigin yazsan yasakmı acaba

kk de satabilecegin bir yer vardır belki cocuk kıyafetleri icin var neden sende satamayasın neler var satmak istedigin yazsan yasakmı acaba

nerede canım kk de hangi linkte_?

Satmak istediğim ürünler bayan çantaları gömlekler. pantalonlar, babetler, topuklu ayakkabılar kullanmadıgım çok ürün ve hala yeni denilecek kadar temiz

alıyorum satıyorum diye bir bölüm var bi baksana belki orda satarsı bende kızım icin arıyorum ikinci el kıyafet ama hala bulamadım napalım canı sag olsun sanada bol şans

alıyorum satıyorum diye bir bölüm var bi baksana belki orda satarsı bende kızım icin arıyorum ikinci el kıyafet ama hala bulamadım napalım canı sag olsun sanada bol şans

tamam canım sağol bir bakayım. sen ne arıorsun belki ben görürsem sanada mesaj atayım

tamam lütfen görürsen mesaj at benim kızım icin beş altı yaş her tür kıyafet olur ama cok pahalı şeyler alaman uygun olursa alabilirim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…