M mavis2005 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 97 1 96 56 Mardin 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mavis2005 #1 Arkadaşlar aşağıda vereceğim listedeki kitapları olan arkadaşlar uygun fiyata bana ulşatırabilirlerse çok işime yarayacak.mesaj atarsanız sevinirim. 1-ay hırsızı-sunay akın 2-dönüş-cengiz aytmatov 3-ninattanın bileziği-ahmet ümit 4-alamut-wlademir bartol 5-harem-aslı sancar 6-bir deliyle evlendim-hekimoğlu ismail 7-kırmızı bisiklet-can dündar 8-en son yürekler ölür-canan tan 9-başarıya götüren aile-dağan cüceloğlu 10-abdülhamitin kurtlarla dansı
Arkadaşlar aşağıda vereceğim listedeki kitapları olan arkadaşlar uygun fiyata bana ulşatırabilirlerse çok işime yarayacak.mesaj atarsanız sevinirim. 1-ay hırsızı-sunay akın 2-dönüş-cengiz aytmatov 3-ninattanın bileziği-ahmet ümit 4-alamut-wlademir bartol 5-harem-aslı sancar 6-bir deliyle evlendim-hekimoğlu ismail 7-kırmızı bisiklet-can dündar 8-en son yürekler ölür-canan tan 9-başarıya götüren aile-dağan cüceloğlu 10-abdülhamitin kurtlarla dansı