Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yazmayı unutmuşum hayır yokÇocuk var mı?
O zaman bekar ya da boşanmış olması önemli değil, sizi geçmişinizle iyisiyle kötüsüyke kabul edecek biri olması yeterli, ince ölç biç aynı çukura tekrar düşme. Nışan düğün biraz önce de yazdım ona vereceğim parayla uzuuunnnca bir tatil yapardım.Onu yazmayı unutmuşum hayır yok
2 evliligimi yaptim kendi cocugum yoktu esimin vardi 1 tane.2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Ömürlük olsun evliliginiz2 evliligimi yaptim kendi cocugum yoktu esimin vardi 1 tane.
Dugun vs yapmadim sadece aileler arasinsa senlik gibi birsey yaptim.
27 yasimda 2 evliligimi yaptim.
Bir arkadaşım evlenecek 1 ay sonra nişan kız isteme her şeyi tekrardan yaptı, düğün de yapacak karşı taraf da evlenmiş ayrılmış ikisinde de çocuk yok..Onu yazmayı unutmuşum hayır yok
Bosaniyorum, ilerisi adına bi merak diyelimSoruların sizinle alakası?
tamamen olduğunuz ilişkinin dinamiğiyle alakalı bir durum bu.2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz, önemli olan anlaşmak mutlu olmak...tamamen olduğunuz ilişkinin dinamiğiyle alakalı bir durum bu.
çok tanıdığım var ilk evliliğinde hiçbişey yapmadan balayına bile gitmedi
bir o kadar tanıdığım 3. evliliğinde bile kınalar yakıp nişanlar yapıp evden davul zurnayla çıktı
eşinle bir fikirde olup mutlu olmak önemli
milleti mutlu etmek için kendini yırtmayın
Oh ne güzel maşallah, arkadaşınız kaç yaşındaBir arkadaşım evlenecek 1 ay sonra nişan kız isteme her şeyi tekrardan yaptı, düğün de yapacak karşı taraf da evlenmiş ayrılmış ikisinde de çocuk yok..
Cok erken değil mi bunu düşünmek için boşanan insan önce bi şundan kurtulsamda kafamı dinlesem nefes alsam diye düşünür daha çokBosaniyorum, ilerisi adına bi merak diyelim
Yok tabiki erken, evliliğe çok uzağım suan zaten, ama çevremdekiler bir daha evlenirsin ileride diye konuşuyor, olur mu olursa nasıl olur diye öyle açtım konuyu cevremde evlenip ayrılmış var ama 2.evlilik pek yokCok erken değil mi bunu düşünmek için boşanan insan önce bi şundan kurtulsamda kafamı dinlesem nefes alsam diye düşünür daha çok
28Oh ne güzel maşallah, arkadaşınız kaç yaşında
Çocuk yoksa evlenirsin ya..çocuk olsa işler biraz daha zorlaşıyor çocuğu dusunüyorsun falan..Ama artık daha temkinli ve iyi analiz etmen lazım ve senin çocuğun yokken çocuklu biri ile sakın evlenme, artık sorunsuz sıkıntısız bir ilişki yaşa,yaşayacaksanYok tabiki erken, evliliğe çok uzağım suan zaten, ama çevremdekiler bir daha evlenirsin ileride diye konuşuyor, olur mu olursa nasıl olur diye öyle açtım konuyu cevremde evlenip ayrılmış var ama 2.evlilik pek yok
Zaten şuan 34 yaşımdayım, ilerisi için çocuk olmadığı için üzülür müyüm diye bi acaba olur mu diyorum, Eger çocuğum olup bosansaydim, hiç ama hiç düşünmezdim sanirimÇocuk yoksa evlenirsin ya..çocuk olsa işler biraz daha zorlaşıyor çocuğu dusunüyorsun falan..Ama artık daha temkinli ve iyi analiz etmen lazım ve senin çocuğun yokken çocuklu biri ile sakın evlenme, artık sorunsuz sıkıntısız bir ilişki yaşa,yaşayacaksan