2.evlilik

123yagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
59
41
3
34
2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok

Son düzenleme:
Hiç deneyimim yok ama dışardan bir gözle şunu diyebilirim.
Böyle şeyler her zaman bireysel dinamiklerle ilgilidir.
Tam birebir tüm koşullar denk olmayabilir. Kiminin ilk evliliği iken diğerinin ikinci olabilir.
İlk evliliğinde sade nikah yapanı da gördüm 3. Evliliğinde organizasyon tutup tüm aşamaları uygulayan da.
Sizin canınız hangisini çekiyor?
Kültürel normlarınız hangisine uygun ya da kültürel normlara ne derece bağlısınız?
Evlilik gibi ciddi konularda sürü psikolojisine uyayım/kamuoyunu bir yoklayayım mantığını doğru bulmuyorum.
Bunun bir üst leveli “elalem ne der”cilik çünkü.
Hepimizin hayatı tek kullanımlık, kendi standartlarınızı kendiniz belirleyin

Onu yazmayı unutmuşum hayır yok
O zaman bekar ya da boşanmış olması önemli değil, sizi geçmişinizle iyisiyle kötüsüyke kabul edecek biri olması yeterli, ince ölç biç aynı çukura tekrar düşme. Nışan düğün biraz önce de yazdım ona vereceğim parayla uzuuunnnca bir tatil yapardım.

2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
2 evliligimi yaptim kendi cocugum yoktu esimin vardi 1 tane.
Dugun vs yapmadim sadece aileler arasinsa senlik gibi birsey yaptim.
27 yasimda 2 evliligimi yaptim.

tamamen olduğunuz ilişkinin dinamiğiyle alakalı bir durum bu.

çok tanıdığım var ilk evliliğinde hiçbişey yapmadan balayına bile gitmedi
bir o kadar tanıdığım 3. evliliğinde bile kınalar yakıp nişanlar yapıp evden davul zurnayla çıktı

eşinle bir fikirde olup mutlu olmak önemli
milleti mutlu etmek için kendini yırtmayın

tamamen olduğunuz ilişkinin dinamiğiyle alakalı bir durum bu.

çok tanıdığım var ilk evliliğinde hiçbişey yapmadan balayına bile gitmedi
bir o kadar tanıdığım 3. evliliğinde bile kınalar yakıp nişanlar yapıp evden davul zurnayla çıktı

eşinle bir fikirde olup mutlu olmak önemli
milleti mutlu etmek için kendini yırtmayın
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz, önemli olan anlaşmak mutlu olmak...

Cok erken değil mi bunu düşünmek için boşanan insan önce bi şundan kurtulsamda kafamı dinlesem nefes alsam diye düşünür daha çok
Yok tabiki erken, evliliğe çok uzağım suan zaten, ama çevremdekiler bir daha evlenirsin ileride diye konuşuyor, olur mu olursa nasıl olur diye öyle açtım konuyu cevremde evlenip ayrılmış var ama 2.evlilik pek yok

Yok tabiki erken, evliliğe çok uzağım suan zaten, ama çevremdekiler bir daha evlenirsin ileride diye konuşuyor, olur mu olursa nasıl olur diye öyle açtım konuyu cevremde evlenip ayrılmış var ama 2.evlilik pek yok
Çocuk yoksa evlenirsin ya..çocuk olsa işler biraz daha zorlaşıyor çocuğu dusunüyorsun falan..Ama artık daha temkinli ve iyi analiz etmen lazım ve senin çocuğun yokken çocuklu biri ile sakın evlenme, artık sorunsuz sıkıntısız bir ilişki yaşa,yaşayacaksan

Çocuk yoksa evlenirsin ya..çocuk olsa işler biraz daha zorlaşıyor çocuğu dusunüyorsun falan..Ama artık daha temkinli ve iyi analiz etmen lazım ve senin çocuğun yokken çocuklu biri ile sakın evlenme, artık sorunsuz sıkıntısız bir ilişki yaşa,yaşayacaksan
Zaten şuan 34 yaşımdayım, ilerisi için çocuk olmadığı için üzülür müyüm diye bi acaba olur mu diyorum, Eger çocuğum olup bosansaydim, hiç ama hiç düşünmezdim sanirim

Bu durumun tamamen beklenti ve yaşam tarzınızla alakalı olduğunu düşünmekle,

Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği, boşandıktan 11 sene sonra 32 yaşımda evlendim tekrar ve çocuğum yok. Eşim benden 5 yaş küçük.

Kayınvalidem ilk çocuğunun ilk evliliği olduğu için düğün istedi kabul etmedim, küçük bir kına yaptık onun ricasıyla iki gün sonra da nikah, yani aslında hiç evlenmemiş gibi evlendim, eşim ve kök ailesi dışında da kimse bilmez bu durumu bizim için o kadar önemsiz.

Tekrar evlenmek için aceleci davranmayın derim.

Back
X