2. evlilikte mutluluk.

delirdim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
728
1.133
113
42
Herkese iyi akşamlar. Benim aslında sorum genel. İkinci evlilikle ilk evlilik arasında kıyaslama yapılırmı. Ben henüz düşünmüyorum ama aklıma takıldı. Öyle biride yok zaten ama. İkinci eş ilk eş kadar sevilebilirmi ne bileyim o ev ilk gibi sahiplenilebilirmi. Yada ikinci eş kadını ilki kadar sahiplenebilirmi. Burada okuduğum kadarıyla mutlu olan insanlar var. Evleneyim illaki diye bişey yok ama böylede çok yalnız kaldım.

Herkese iyi akşamlar. Benim aslında sorum genel. İkinci evlilikle ilk evlilik arasında kıyaslama yapılırmı. Ben henüz düşünmüyorum ama aklıma takıldı. Öyle biride yok zaten ama. İkinci eş ilk eş kadar sevilebilirmi ne bileyim o ev ilk gibi sahiplenilebilirmi. Yada ikinci eş kadını ilki kadar sahiplenebilirmi. Burada okuduğum kadarıyla mutlu olan insanlar var. Evleneyim illaki diye bişey yok ama böylede çok yalnız kaldım.
Kuzenim evlendi 2.kez.Ve ilk eşinden ayrıldığı için şükürler ediyor.Ilk eşini kaybetmemek icin cok cabalamisti.Ama ışte karsilikli yapılan hatalar sona götürdü.Suan mutluluğun sırrı eskiden ders çıkarması aslında.Sizinde mutlu olma sansiniz var.Tabi doğru kişiyle doğru zamanda.

bence kişisine göre değişir.. çok genelleme yapılacak bir soru olmuş. herkes farklıdır. bir yerde ikinci eşlerin daha çok el üstünde tutulduğunu duymuştum eğer sorunuza cevap olacaksa :KK16: ama adamına göre, evlilikten ne beklendiğine göre değişir

Birinci soru cevap Evet. İkinci soru Hayır üçüncü soru hayır. Dördüncü sorunuz? Başlarda hayır ama zamanlaa Evet.

Back
X