• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gebelikte bebek hareketleri

alpilog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
28
Hanımlar merhabalar, 18 haftalık gebeyim 2. Gebeliğim bu 6 yaşında bir tane oğlum var Rabbim bağışlasın. Bebeğimin hareketlerini hissetmiyoeum hala 2. Gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlar çok üzülüyorum acaba bir sorun mu var. Bir de 1 haftadır yürürken vs vajinal ağrı da yaşıyoeum yarın doktora gideceğim bebek hareketlerini neden hissetmiyoeum acaba ben

Hanımlar merhabalar, 18 haftalık gebeyim 2. Gebeliğim bu 6 yaşında bir tane oğlum var Rabbim bağışlasın. Bebeğimin hareketlerini hissetmiyoeum hala 2. Gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlar çok üzülüyorum acaba bir sorun mu var. Bir de 1 haftadır yürürken vs vajinal ağrı da yaşıyoeum yarın doktora gideceğim bebek hareketlerini neden hissetmiyoeum acaba ben
Bebek hareketi plesantanın yeri ilede bağlantılı. Benim plesantam önde 21. haftada detaylı ultrasyona gittiğimde hala hissetmiyordum.

Hayır ilk gebeliğim ama ilk gebeliğe göre bile baya geç hissettim 23.. 24. haftalarda anca

Back
X