2. Gebelikte doğumlariniz ilkiyle aynı zamandami oldu?

NfsEge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
572
637
23
39
Merhaba arkadaşlar 4 yasında oglum var bu 2. gebeliğim merak ettiğim 2. Dogumlariniz ilkleriyle aynı zamanda mı oldu yada ne gibi farklılıklar vardı? Fikirletinizi almak isterim

Maşallah Allah bağışlasın yakınmış birbirine benim ilk oglum 36+2 de geldi ama sezeryan oldu mecburi donmemisti çünkü

Teşekkür ederim inşallah

Benim ilki 40+0 da suni sanci alirken zorunlu sezeryan olmuştu. İkinci ise 34ten sonra erken dogum riski başladi 36+6 da planli sezeryan oldu

İkinci daha erken gelmiş sizinde benimde ılkte 35 te Nisan geldi 2 hafta daha dayansa dedik ama 1 hafta sonra geldi oglum. Bunun içinde 1 hafta önce 1 hafta sonra farkeder en fazla diyor doktor o yuzden genelde öyle mi oluyor diye merak ak içindeyim tabıkı hayırlısı öncelikle

Bu seferki kız ayrıca

Benim rahmim yirtilma raddesine geldi. 3. Dogurursan asla 38 goremezsin dedi doktorum

Ilkinde dr min acemiligi yuzune suni sancida verildi serzeryan tam tarihinde dogdu
2 36+2 yine sezeryan

Ilk dogumun normal miydi

Dogumun şekline gore degişir.benım ilki bebegimin kalp sesi zayıfladıgı ıcın zorunlu sezeryan oldu 38+5 idi.. 2.cide zorunlu sezeryan oldugu icin 38+5 ü gecmemelıydıki gecmedi zaten. Ama ilki normal olabılseydı son haftaya kadar bekletılebılırdı 2.cide yine ayni sekil olurdu.

Ilkinde dr min acemiligi yuzune suni sancida verildi serzeryan tam tarihinde dogdu
2 36+2 yine sezeryan

Ilk dogumun normal miydi
Hayır coxuk tersti dönmedi Nisan geldi su geldi 2 cm açılma mecburi sezeryan oldu ılkte yoksa doktorum normal doğumu destekler herzaman bende öyle istiyordum ama kısmet böyleymiş

Anladım bı sekılde ayni zamanlar da olmus sağlıklı olsunlar da tabı

Hayır coxuk tersti dönmedi Nisan geldi su geldi 2 cm açılma mecburi sezeryan oldu ılkte yoksa doktorum normal doğumu destekler herzaman bende öyle istiyordum ama kısmet böyleymiş
Peki bunda ne dusunuyorsun normal mi sezeryan mi

Peki bunda ne dusunuyorsun normal mi sezeryan mi
Normal olmaz tahminimce zor olur hem altta kesik hem üstte kesik olacak ayrıca tabı elbet yine hayırlısı neyse öyle olsun diyorum keskin bı düşüncem yok ama yine sezeryan olur büyük ihtimalle daha konuşmadık doktorumla önüm fikirleri de önemli nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…