Amin sagolun sizde saglikla kavusun insallahMaşallah Allah bağışlasın yakınmış birbirine benim ilk oglum 36+2 de geldi ama sezeryan oldu mecburi donmemisti çünkü
Benim rahmim yirtilma raddesine geldi. 3. Dogurursan asla 38 goremezsin dedi doktorumİkinci daha erken gelmiş sizinde benimde ılkte 35 te Nisan geldi 2 hafta daha dayansa dedik ama 1 hafta sonra geldi oglum. Bunun içinde 1 hafta önce 1 hafta sonra farkeder en fazla diyor doktor o yuzden genelde öyle mi oluyor diye merak ak içindeyim tabıkı hayırlısı öncelikle
Benim ikiside kizBu seferki kız ayrıca ☺
Hayır coxuk tersti dönmedi Nisan geldi su geldi 2 cm açılma mecburi sezeryan oldu ılkte yoksa doktorum normal doğumu destekler herzaman bende öyle istiyordum ama kısmet böyleymişIlkinde dr min acemiligi yuzune suni sancida verildi serzeryan tam tarihinde dogdu
2 36+2 yine sezeryan
Ilk dogumun normal miydi
Anladım bı sekılde ayni zamanlar da olmus sağlıklı olsunlar da tabıDogumun şekline gore degişir.benım ilki bebegimin kalp sesi zayıfladıgı ıcın zorunlu sezeryan oldu 38+5 idi.. 2.cide zorunlu sezeryan oldugu icin 38+5 ü gecmemelıydıki gecmedi zaten. Ama ilki normal olabılseydı son haftaya kadar bekletılebılırdı 2.cide yine ayni sekil olurdu.
Peki bunda ne dusunuyorsun normal mi sezeryan miHayır coxuk tersti dönmedi Nisan geldi su geldi 2 cm açılma mecburi sezeryan oldu ılkte yoksa doktorum normal doğumu destekler herzaman bende öyle istiyordum ama kısmet böyleymiş
AynenAnladım bı sekılde ayni zamanlar da olmus sağlıklı olsunlar da tabı
Normal olmaz tahminimce zor olur hem altta kesik hem üstte kesik olacak ayrıca tabı elbet yine hayırlısı neyse öyle olsun diyorum keskin bı düşüncem yok ama yine sezeryan olur büyük ihtimalle daha konuşmadık doktorumla önüm fikirleri de önemli nasipPeki bunda ne dusunuyorsun normal mi sezeryan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?