H huzurlu28 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2025 58 12 3 32 Dün 09:19 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu28 #1 Kızlar ikinci gebelikte ilk tekmeler kaçıncı haftada hissedilir? 1. ve 2. arasında fark olur diyen çok var sizler ne zaman hissettiniz?
Kızlar ikinci gebelikte ilk tekmeler kaçıncı haftada hissedilir? 1. ve 2. arasında fark olur diyen çok var sizler ne zaman hissettiniz?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.639 En iyi cevaplar 1 6.220 198 Dün 15:21 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu28 #2 huzurlu28 .!.: Kızlar ikinci gebelikte ilk tekmeler kaçıncı haftada hissedilir? 1. ve 2. arasında fark olur diyen çok var sizler ne zaman hissettiniz? Genişletmek için tıkla... benım cok fark etmedi. hatta ılk hamılelıgımde daha belırgın hıssettım plesenta karın on duvarında bu sefer belkı de o etkılemıstır ama 20 de falan hıssettım. yoksa kımıldama kelebek gıbı hıs 16. hafta ıkısınde de.
huzurlu28 .!.: Kızlar ikinci gebelikte ilk tekmeler kaçıncı haftada hissedilir? 1. ve 2. arasında fark olur diyen çok var sizler ne zaman hissettiniz? Genişletmek için tıkla... benım cok fark etmedi. hatta ılk hamılelıgımde daha belırgın hıssettım plesenta karın on duvarında bu sefer belkı de o etkılemıstır ama 20 de falan hıssettım. yoksa kımıldama kelebek gıbı hıs 16. hafta ıkısınde de.