• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gun geciken adet

zeyzey41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
65
13
3
27
Kızlar merhaba 10 aydır çocuk istiyoruz temmuz ayında hormon testi yaptığımda sınırın üstünde pcos yatkınlığı olduğu söylendi ilac kullanmadım doktor gerek duymadı bende hayit otu çayı içtim 2 ay boyunca.yumurtlama günlerini takip ederek birliktelik oluyodu ama hiç gebelik yaşamamıştım geçen ay tekrar doktora gittiğimde degerlerimin normale düştüğünü öğrendim bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdik şuan adetim iki gün gecikti 28 günde bi adet oluyorum aslında 30 günde oluyodum hayit otu sayesinde 28 günde olmaya başladım adet belirtisi mii gebelik belirtisi mi anlamadım sadece kasık ağrısı ve arada bel sırt agrisi oluyo göğüslerde şişlik hassasiyet yok böyle olupda hamilelik öğrenenler varmidir

Kızlar merhaba 10 aydır çocuk istiyoruz temmuz ayında hormon testi yaptığımda sınırın üstünde pcos yatkınlığı olduğu söylendi ilac kullanmadım doktor gerek duymadı bende hayit otu çayı içtim 2 ay boyunca.yumurtlama günlerini takip ederek birliktelik oluyodu ama hiç gebelik yaşamamıştım geçen ay tekrar doktora gittiğimde degerlerimin normale düştüğünü öğrendim bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdik şuan adetim iki gün gecikti 28 günde bi adet oluyorum aslında 30 günde oluyodum hayit otu sayesinde 28 günde olmaya başladım adet belirtisi mii gebelik belirtisi mi anlamadım sadece kasık ağrısı ve arada bel sırt agrisi oluyo göğüslerde şişlik hassasiyet yok böyle olupda hamilelik öğrenenler varmidir
Canım test yapmadan bunu bilemezsin. Adet ve gebelik belirtileri o kadar benzer ki ayırt etmek imkansız. Ben 4 kez gebe kaldım hepsinin belirtisi farklıydı hatta birini hiç farketmemiştim bile.

Islaklik fark edip adet oldum diyorum bakıyorum akıntı var sadece açık sari kokusuz akıntı peçeteye de her sildiğimde geliyo

Evet öyle yarin test yapicam insallh hamileyimdir
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum. Negatif olsa bile çok takma çünkü ne zaman kafaya takmayı bırakırsan o zaman hamilelik geliyor. Stres yumurtlamayı çok olumsuz etkiliyor çünkü.

Hayıt otunu nasıl kullanıyorsunuz bende de pcos görüntüsü var ama faydalıysa kullanmak isterim

Bi tatlı kaşığı hayit tohumunu bi bardak sıcak şu da demledim 10 dk faln suzdum ılıtıp içtim adetin 2.gunu sabahları aç karnına içtim yumurtlama görene kadar.yumurtlama olduktan sonra içmedim 2 ay yaptım ilk ay çok şiddetli adet ağrısı çektim kivrandjm resmen bu kadar ağrı ömrümde hic yaşamadım sonraki ay adetim daha hafif geçti muhtemelen kisti söktü prolaktin lh yüksekti bende o düzene girdi. simdide adetim gecikti 2 gun bakalim ne olucak merak ediyorum

Back
X