2 GÜN GECİKME OVÜLASYON TESTİ

kediliannee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
126
26
18
28
Merhabalar 🌸 Normalde 28-31 gün aralığında regl oluyorum bugün 32. Gün henüz olmadım elimde bi tane erken gebelik artımed test var ama güvenmediğim için yapmadım daha önce yalancı pozitif çıkardığı için ovülasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı testin böyle çıkması normal mi yardımcı olur musunuz
IMG_8971.webp

Merhabalar 🌸 Normalde 28-31 gün aralığında regl oluyorum bugün 32. Gün henüz olmadım elimde bi tane erken gebelik artımed test var ama güvenmediğim için yapmadım daha önce yalancı pozitif çıkardığı için ovülasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı testin böyle çıkması normal mi yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3586646
Canım aynı testi sabah yaptım hem ovü hem hcg testiyle. Gebelikte de aynısı oluyo çift çizgi çıkıyo ovülasyonda yani. Hatta bugün konu açtım ordan da bakabilirsin. İnşallah gebeliktendir senin de

Canım aynı testi sabah yaptım hem ovü hem hcg testiyle. Gebelikte de aynısı oluyo çift çizgi çıkıyo ovülasyonda yani. Hatta bugün konu açtım ordan da bakabilirsin. İnşallah gebeliktendir senin de
Ay inşallah hemen bakıyorum 🫶🏻 Aslında bilinçli bi ilişki olmadı bu ay ama testide yapmaya korkuyorum negatif görmek yıpratıyor insanı

Senin konunda test pikti sanırım bu test pik degil. Pik olunca belki gebeliktir diye dusunulebilir fakat silik olunca pek anlam ifade etmiyor. Herhangi bir zamanda da boyle silik çıkabilir.

Senin konunda test pikti sanırım bu test pik degil. Pik olunca belki gebeliktir diye dusunulebilir fakat silik olunca pek anlam ifade etmiyor. Herhangi bir zamanda da boyle silik çıkabilir.
2 saat sıvı alımını kesip yapmadım rasgele yaptım testi onunla alakası var mıdır bilmiyorum ama

Evet o da doğru
2 saat sıvı alımını kesip yapmadım rasgele yaptım testi onunla alakası var mıdır bilmiyorum ama
sabah ilk idrarla dene elinde varsa canım

Back
X