2 gün önce bebeğim öldü karnımda

se_yu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
71
0
86
43
Bursa
çok üzgklünüm,,,,, aklıma geldikçe ağlıyorum... 10 hafta 3 günlüktü canım bebeğimmm:-(((((((

cok uzuldum canım benım
rabbım yardımcın olsun..
melegın senı cennette beklıyor olacak...

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrara hamile kalır sonrada kucağına alırsın

cok gecmiş olsun canım yasadıgı zor bir dönem umarım en yakın zamanda hamile kalırsın hayırlı haberlerini alırız ama unutma cennetin kapısında sana ANNE diye seslencek bir melegin var...

:( üzgünüm bede kaybettim bebeklerimi erken doğumla hem tüp bebekti ikizdi bi kız bi erkek 5.5. ayda kader arkdaşım Allaha sabırlar versin......

Çok geçmiş olsun cok uzuldum canım benım.Allahım bol sabırlar versin sana

canım geçmiş olsun inşallah Allah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olmanı nasip etsin.

geçmiş olsun canım bene dün düşürdüm
gelişim bozukluğu sonucu düştü
hayırlısı böyleymiş
allah sağlıklı evlatlae versin
ama bana kürtaj yapılmadı neden bilmiyorum
1 hafta gözetim altında tutacaklar
6 haftalıktım ama ultrasonda 3 haftalık görünüyordu

gecmıs olsun arkadasım senı cok ıyı anlıyorum bende 11.haftada kaybettım melegımı
allah sabır versın bır daha yasatmasın

canım çoook geçmiş olsun allahım birdaha böyle birşey yaşatmasın inş. hayırlısıylada tez zamanda tekrar hamile kalmanı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Allah sabır versin.Allah sana en yakın zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin.Yaşamayan anlamaz herhalde ama kendini toparlamaya çalış canım.Allah onu cennetine aldı.Evlatlar bizim için birer imtihan.Yaşamları da kayıpları...

Canim başin sağolsun ve çok büyük geçmiş olsun...allahim sana sabir versin ve en yakin zamanda tekrar bi bebek nasip etsin canim...

canım çok geçmiş olsun. umarım allahın izniyle yakın bir zamanda tekrar hamile kalıp güzel haberlerini bize buradan duyurursun. allahım sabırlar versin yardımcın olsun inşallah. tekrar geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun Allah sabir versin mevlam kaldiramiyacagi yuku vermez kimseye
buda bir imtahan insallah tez zamanda yine hamile kalir ve bebisini kucagina alisin sabret canim duacinim:Saruboceq:

Back
X